Torremolinos – kuće za odmor

Provedite nezaboravan odmor u gradu Torremolinos u Španjolskoj!

NOVASOL ima idealne kuće i apartmane s pogledom na more za vas! Torremolinos nudi pregršt zabavnih i sportskih sadržaja koji će vam upotpuniti odmor. Torremolinos se nalazi samo 7kilometara udaljen od zračne luke Malaga. Dugo pješčane plaže pozivaju vas na potpuno uživanje i relaksaciju. Izaberite još danas svoju kuću iz snove baš ovdje i uživajte u Španjolskoj sa obitelji i prijateljima. Torrelimos je mjesto za vaš jedinstveni odmor gdje ćete moći u potpunosti uživati.

U centru mjesta ima brojne barove ali i mjesta za shopping. No, ono što morate svakako okusiti u centru grada jesu riblja jela jer tu već tradicionalno postoje manji riblji restorani koji nude vrhunsku ponudu svojih specijaliteta. ‘60-tih godina je ovdje započeo turizam u punom jeku i svake godine sve više se povećava broj posjetitelja. Dok ste ovdje na odmoru svakako posjetite i gradove u blizini koji su prepuni sadržaja. Pješčane plaže, kristalno čisto more, duge plaže odmoriti će ne samo vaše tijelo već i vaš duh. Provedite nezaboravne dane upravo ovdje sa svojom obitelji i prijateljima. Grad vam nudi brojne mogućnosti odličnog noćnog provoda ukoliko ste došli sa prijateljima.

torrelimos

Popularne kuće za odmor u Torremolinos

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Torremolinos

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Torremolinos

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Torremolinos

Loading...

Odmor sa djecom i kućnim ljubimcima u Torremolinosu

Povedite svoje najmlađe u Aqualand de Torremolinos i priuštite im ludu zabavu. Vodeni tobogani, skakanje u bazen, tematski parkovi samo za njih! Djeca će uživati ali i vi ćete gledajući kako se igraju!Nakon vodenog parka odvedite ih na pješčanu plažu. Dok se vi sunčate i uživate na leželjkama djeca će raditi svoje omiljene skulpture u pijesku. Ako želite možete povesti na odmor i svog psa jer NOVASOL ima mnogo smještaja u Andaluziji koji dozvoljavaju kućne ljubimce. Neka cijela obitelj bude na okupu!  Pogledajte cjelokupnu ponudu NOVASOL smještaja u Španjolskoj i rezervirajte smještaj u gradu Torremolinos još danas!