Marbella - kuće i apartmani za odmor

Costa del Sol idealna je destinacija za izbor vašeg sljedećeg nezaboravnog odmora. Ovu regiju krasi više od 320 sunčanih dana godišnje što znači da možete posjetiti ovu regiju kad god želite. Gastronomija koja uključuje najviše riblje specijalitete ovdje je izuzetna. Rezervirajte kuću ili apartman za odmor iz NOVASOL ponude i krenite u avanturu.

Marbella från havet

Popularne kuće za odmor u Marbella

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Marbella

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Marbella

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Marbella

Loading...

Predivne kilometarske plaže

Costa del Sol je najpoznatija po svojim dugim pješčanim plažama koje naprosto očaravaju. No, jedne od najljepših su upravo ovdje, u Marbelli. Prostiru se plaže dužinom od 27 kilometara gdje vas čeka oko 23 plaža na kojima ćete se potpuno relaksirati uz more, sunce, i odličnu ponudu gastronomskih delicija i raznih koktela.

Šarmantan mali gradić

Paseo Meritimo je šetnica uz plaže koja vas poziva da u večernjim noćima uživate u romantici ovog grada. Šetnica se spaja s starim dijelom grada koji je prekrasan. Zanimljiva arhitektura, uske male šarmantne ulice, ali i skulpture poznatih umjetnika poput Salvadora Dalija oduševiti će vas. Srednjovjekovni dio grada okružen zidinama zadržao je gotovo isti izgled kao i nekada a izgrađen je u 16.stoljeću. Tu možete posjetiti i kapelu Santiagu koja je najstarija crkveni spomenik u ovom gradu. Predahnite i okusite neke od gastronomskih okusa ovog dijela Španjolske, ili jednostavno uživajte u prvoj kavici u centru grada. Marbella nudi sve što treba za nezaboravan odmor sa prijateljima i obitelji. Marbella je na sjeveru zaštićena planinama Cordillera Penibetica pa je krasi godišnja temperatura od 18C.

Marbella je privlačan i živahan grad koji svakog ljeta privlači brojne posjetitelje. Zašto ne bi i vi iskusili pravi noćni život i provod koji ovdje nikad ne prestaje. Marbella nudi mnogo dizajnerskih trgovina i malo skuplje restorane za one koje vole luksuzniji odmor, no svatko može naći nešto za sebe. Rezervirajte apartman ili kuću s bazenom iz NOVASOL ponude i istražite sve što Marbella i regija Costa del Sol nude. Rezervirajte smještaj u Španjolskoj