Arcos de la Frontera - kuće za odmor

Provedite odmor u gradu Arcos de la Frontera u Španjolskoj! Ukoliko ste ljubitelji klifova i gradova na brežuljcima ovo je mjesto za vas. Proglašen je povijesno-umjetničkom znamenitošću još 1962 godine zbog iznimne lokacije na kojoj je smješten te arhitekture. Započnite razgledavanje s trga Plaza del Cabildo! To je najbolje mjesto za početak razgledavanja grada upravo jer se na ovom trgu sve važne zanimljivosti grada poput; Palače Mayorazgo, Mirador vidikovca, Gradske vijećnice te crkve San Pedro. Najprije ćete uočiti impresivnu crkvu San Pedro na vrhu brežuljka na kojem je smješteno i samo mjesto Arcos de la Frontera.

NOVASOL vam nudi predivne kuće za odmor u blizini iz koje ćete moći gledati na povijesni dio grada, smještene usred predivnog krajolika i prirode.

 Arcos de la Frontera

Popularne kuće za odmor u Arcos de la Frontera

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Arcos de la Frontera

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Arcos de la Frontera

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Arcos de la Frontera

Loading...

Crkva San Pedro

Impresivna crkva iz 16. stoljeća na vrhu brežuljka sa slikama samog sveca i detalji o životu San Pedra svakako je nezaobilazna točka razgledavanja.

Palacio de Mayorazgo

Renesansna palača nalazi se nasuprot crkve San Pedro. Ima iznimno dekoriranu fasadu u stilu poznatog arhitekte Herrera i divnu unutrašnjost. Na ulazu piše u koje vrijeme je vrijeme posjeta i razgledavanja.

Mirador de la Peña Nueva

Mirador de la Peña Nueva je predivan vidikovac s kojeg se pruža izniman pogled na krajolik koji će vas oduševiti. Posebnost je web kamera na ulazu u Gradsku vijećnicu koja služi da oni koji gledaju su upravo i oni koji su promatrani.

Gradska vijećnica

Na trgu Plaza del Cabildo nalazi se Gradska vijećnica još od 1634.godine. Ovdje se nalazi ured Turističke zajednice gdje možete dobiti mnoge informacije za vrijeme boravka. Ulazna kamena vrata su specifična po krunidbi San Miguela, sveca ovog grada. U Gradskoj vijećnici je i slika kralja King Carlos III koju se može razgledati. Kad se spustite iz grada nizbrdo proći ćete kraj rijeke gdje možete uživati u krajoliku i šetanjama. 

Posjetite Španjolsku sa svojom obitelji i prijateljima i sigurni smo da ćete biti pod dojmom kad dođete ovdje. Rezervirajte smještaj in NOVASOL ponude još danas!