Mijas - kuće za odmor

Mijas sastoji se od tri različite zone: Mijas Pueblo (mjesto), Mijas Costa (obalni dio) Las Lagunas (poslovni i trgovački kompleks). NOVASOL vam nudi apartmane na obali u blizini sportskih aktivnosti (golf i teniskih terena),  te plaže. Ne znate kamo sa kućnim ljubimcem? Želite li povesti svog psa na odmor NOVASOL će vam to omogućiti. Imamo u ponudi mnoge apartmane i kuće za odmor u kojima su dozvoljeni kućni ljubimci. Neki su smješteni baš na Cala de Mijas. Okruženi palmama, plažom i travnjacima, poželite ovdje ostati. Sve vam je nadohvat ruke!

No, ako tražite potpuno opremljenu kuću s bazenom malo odvojenu od samog centra mjesta gdje ćete imati svoj mir i potpunu privatnost tada je pravi izbor za vas kuća za odmor. NOVASOL vam nudi bezbroj predivnih kuća diljem Španjolske koje možete rezervirati još danas. Izaberite kuću smještenu u zelenilu Andaluzije gdje ćete uživati u cvrkutu ptica, miru i netaknutoj prirodi.

Feriehuse i Andalusien

Popularne kuće za odmor u Mijas

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Mijas

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Mijas

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Mijas

Loading...

Kulturne znamenitosti na svakom koraku

Uz povijesni centar samog mjesta Mijas vam nudi mogućnost da upoznate španjolsku kulturu i drevnu tradiciju posjetom ovih mjesta: Virgen de la Peña, Calvario, San Antón, Puerto, Nuestra Señora de los Remedios i San Sebastián. Plaza de la Constitución je trg koji je osebujan zbog svoje povijesti, tu se nalazi fontana koja je bila sagrađena od kamenja koje je izbacila tragična poplava 1884. godine.  Ona je pravi primjer povijesti i uspomena u jednom.

Posjetite svakako i povijesno-etnografski muzej koji najbolje karakterizira kulturu i običaje Mijasa. Centro de Arte Contemporáneo smješten u Malaga ulici. Imati ćete priliku vidjeti više od 400 umjetničkih djela od poznatih umjetnika poput Picassa, Dalija i sl. Ukoliko ste ljubitelj umjetnosti ovdje ćete posebno uživati. Ujedno ćete imati priliku vidjeti izložene radove po ulicama od lokalnih umjetnika.  

NOVASOL vam nudi kuće za odmor koje će vas oduševiti a na vama je samo da izaberete neku po svojim željama.

Rezervirajte još danas smještaj iz NOVASOL ponude i provedite nezaboravan odmor u Španjolskoj!