Frigiliana - kuće za odmor

Andaluzija je odličan izbor za vaš sljedeći godišnji odmor. Ovdje vas očekuje odlična gastronomija, fantastičan krajolik i bogata kulturna baština. Ako želite drugačiji odmor, u jednom pitoresknom mjestu na jugu Španjolske onda neka to bude Frigiliana. Rezervirajte vilu, kuću ili apartman u ovom idiličnom mjestu i krenite u avanturu sa obitelji i prijateljima. Frigiliana je predivno mjesto sa posebnim šarmom u kojem ćete moći provesti relaksirajući odmor.

andaluzija

Popularne kuće za odmor u Frigiliana

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Frigiliana

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Frigiliana

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Frigiliana

Loading...

Prednosti Frigiliane

Oslikane ulice, zavojite cestice, bijele fasade samo su neke od karakteristika ovog mjesta. Moći ćete razgledati crkvu San Antonio, i rijetke ostatke tvrđave Frigiliana iz 11.stoljeća. Ovo mjesto je posebno očuvano i jedno je od najljepših u Španjolskoj. Tu ćete naići na razne proslave koje se tradicijski održavaju svake godine, ukoliko dođete krajem siječnja kad se slavi dan zaštitnika mjesta Svetog Sebastiana, ili u lipnju kad se slavi dan svetog Antonia i mještani rade piknik uz rijeku. Pronaći ćete sadržaje koji će vas oduševiti. Svakako posjetite i okolna mjesta koja nudi zanimljivosti i brojne sadržaje.

Frigiliana, samo je 6 kilometara udaljena od Nerje i oko 56 kilometara udaljena od Malage. To znači da je samo petnaest minuta vožnje do naših obalnih kuća za odmor u području Nerja,koja nudi lijepe plaže lijepih plaža i mnogo sadržaja uz more. U Frigiliani je lako postati dio opuštenog svakodnevnog života koji se ovdje živi. Ovdje ćete napraviti predivne fotografije s obzirom da mjesto izgleda kao da je oslikano na platnu. Dođite i uvjerite se da je Frigiliana odličan izbor za vaš sljedeći godišnji odmor. Španjolska je zemlja koja nudi pregršt raznolikosti i prirodne ljepote, uz blagu klimu. Na vama je samo da odaberete smještaj iz NOVASOL ponude i destinaciju te započenete uživati u svom odmoru!Sigurni smo kako ćete biti oduševljeni izborom, a i našim kućama i vilama za odmor koje su u potpunosti opremljene i nude sav komfor koji vam je potreban za vrijeme odmora.