Kantabrija - vile, kuće i apartmani

Kantabrija je autonomna zajednica smještena na sjeveru Španjolske koja graniči sa Baskijom na istoku, te na zapadu sa Asturijom. Sastoji se od 12 općina. Karakterizira ju planinski reljef, ali i blizina mora. Glavni grad je Santander. Kantabrija na svom području ima 7 nacionalnih parkova koje možete posjetiti; Picos de Europa, Collados del Asón, Santoña, Victoria and Joyel Marshes, Macizo de Peña Cabarga, Oyambre, Saja-Besaya, i Dunes of Liencres. Ova je regija iznimno bogata prirodnim bogatstvima, stoga ćete moći uživati u netaknutoj prirodi, flori i fauni. Ova su mjesta idealan izbor za opuštajući odmor, daleko od stresa i svakodnevnice. Zanimljivosti Kantabrije su špilje i to: Altamira Cave, El Soplao, Del Valle, El Pendo, La Pasiega Cave, Las Monedas, El Castillo i Morín. Najpoznatija je Altamira, poznata po paleolitskim slikama i crtežima. Špilja je pod zaštitom UNESCO-a, i jedna je od glavnih povijesnih zanimljivosti ovog kraja. Crteža ima oko 260, a procjenjuje se da su stari oko 14.500 godina. Smještena je u pokrajini Santander kraj grada Santillana del Mar. Gradić koji je dobio ime po Svetoj Julijani koje je pokopana u najpoznatijoj kantabrijskoj crkvi, po imenu Colegata koja je i u službi samostana. Nadalje, glavni grad Santander mjesto je koje morate posjetiti dok ste u Kantabriji na odmoru. Grad je poznat još iz 19.stoljeća kao odmaralište i lječilište, a to je ostao i sve do danas. Santander obiluje mnogim prekrasnim pješčanim plažama. U blizini nalazi se poluotok Magdalena, veličine 28 hektara koji privlači turiste. Tu ćete moći posjetiti Magdaleninu palaču i njezine vrtove kao mjesto značajne kulturne baštine. Na poluotoku je i mali zoološki vrt, dvije plaže te svjetionik.

U mjestu Lange nalaze se osamljene plaže koje ostavljaju bez daha i koje su u regiji Kantabrija najpoznatije. Plaže su poznate kao vrhunska destinacija za surfanje i uživanje u vodenim sportovima. Dok se sa druge strane, odnosno na zapadnoj strani Kantabrije nalaze plaže uzduž 50km obale, koje još treba otkriti. Predivne, netaknute plaže, gdje možete uživati u predivnim prizorima, te odmarati se daleko od gužvi i svakodnevnice.

Dodatna zanimljivost ovog kraja je da uz savršene plaže, Kantabrija nudi i skijalište Alto Campoo koje u zimskim periodima privlači velik broj turista i sve zaljubljenike u skijanje. Kantabrijske planine protežu se na površini od 300 kilometara i nude mnogo označenih staza za pješačenje i planinarenje. Koji god grad da odaberete, zapadnu ili istočnu stranu obale, sjever Španjolska će vas jednostavno oduševiti. Od gastronomije, kulturne baštine, krajolika do predivnih plaža na kojima se možete opustiti, uživati i napuniti baterije. Španjolska je zemlja bogate povijesti, kulture i gostoprimstva, stoga smo sigurni da ćete uživati koju god destinaciju izabrali. Izaberite smještaj iz naše ponude i uživajte u blagodatima ove predivne zemlje! Otkrijte i upoznajte Španjolsku kao zemlju za odmor. Boravite u potpuno namještenim vilama, kućama za odmor i apartmanima u Španjolskoj. Sve vile, kuće za odmor i apartmani su opremljeni osobno od strane svakog vlasnika i čine odmor u njima doista posebnim doživljajem.

Možete izabrati vilu, kuću ili apartman za odmor iz NOVASOL ponude ovisno o tome što vam najviše odgovara i uživati u komoditetu a pritom istraživati sve prirodne ljepote sjevera Španjolske!

Ferienhäuser Kantabrien

Popularne kuće za odmor u Kantabrija

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Kantabrija

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Kantabrija

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Kantabrija

Loading...