Cordoba - kuće i apartmani za odmor

Posjetite predivnu Andaluziju i otkrijte sve čari španjolske kulture! Osim flamenca, gitara i čarobnih pejzaža ovo je dom jednom od najvećih umjetnika na svijetu; Pablu Picassu. Jedan od najpoznatijih gradova Andaluzije je upravo Córdoba. Provedite nezaboravne trenutke u Córdobi, a da bi odmor bio potpun izaberite kuću ili apartman iz NOVASOL ponude još danas. Ako volite biti u centru zbivanja, odaberite neki od apartmana u ponudi ili odaberite kuću za odmor negdje malo izvan grada kako bi mogli u potpunosti uživati u krajoliku i provesti mirniji i opušteniji odmor sa obitelji.

Grad Córdoba pripada Andaluziji i njen je treći po redu najveći grad. Pun je povijesnih i kulturnih zanimljivosti i mjesta koje su na listi UNESCO-a koje morate posjetiti prilikom boravka. Centar grada odiše tipičnom urbanom maurskom arhitekturom s mnogo primjera znamenitosti iz doba arapske vlasti. Najpoznatije i najveličanstvenije zdanje islamske umjetnosti i jedna od najpoznatijih karakteristika Cordobe je katedrala, velika džamija, koja se od 16.stoljeća naziva La Mezquita. Poznata je i kao ''džamija sa tisuću stupova''.

NOVASOL vam nudi kuće i apartmane u Córdobi, koji su potpuno opremljeni i nudi sve potrebno za ugodan boravak. Pogledajte našu ponudu smještaja u Córdobi i rezervirajte još danas kako bi nesmetano započeli sa planiranjem svojeg godišnjeg odmora.

Córdoba će vas oduševiti arhitekturom ali i velikim uređenim parkovima usred grada gdje možete nesmetano šetati i uživati sa obitelji na odmoru. Ovaj je grad povijesno mjesto koje vrijedi posjetiti. Za sve detaljne informacije možete se obratiti Turističkoj zajednici u centru grada gdje ćete dobiti sve potrebne detalje vezano za vodiče i izlete.

Iz vremena rimske vladavine ostao je most koji se proteže preko rijeke Guadalquivir, koji je u prošlosti Cezarov put vodio u grad kroz monumentalna vrata koja su i danas postoje.  S mosta se pruža panoramski pogled na stari dio grada koji je nekada bio omeđen zidinama i bedemima, a kasnije su Arapi na rimskim ruševinama podigli zidine i danas je stari dio grada posebnost koju morate doživjeti.

Córdoba je  grad put povijesnih i kulturnih znamenitosti ali isto tako grad nudi pregršt sadržaja za djecu, te ispunjen i ugodan obiteljski odmor. NOVASOL vam nudi predivne kuće s privatnim bazenom i potpuno opremljenom kuhinjom gdje možete uživati sa svojom obitelji i pripremati jela nakon što razgledate zanimljivosti. Uživajte u Španjolskoj na odmoru!

cordoba

Popularne kuće za odmor u Cordoba

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Cordoba

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Cordoba

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Cordoba

Loading...