Benalmadena - kuća za odmor

Provedite odmor u predivnom obalnom gradu Benalmadena sa više od 30 kilometara obale! Sanjate o kući za odmor na plaži? NOVASOL ima za vas predivne kuće na obali koje će vas oduševiti i u kojima ćete se osjećati kao kod kuće. Benalmadena je jedna od najpopularnijih mjesta na Costa del Sol. Ako tražite više privatnosti izaberite kuću s privatnim bazenom samo za vas i vašu obitelj!  Grad Benalmadena nudi brojne sadržaje kako bi vaš odmor bio što zabavniji i opušteniji! Benalmadena se nalazi 19 kilometara od Zračne luke Malaga, između gradova Torremolinas i Fuengirola. 

Ljeti ovaj grad vrvi od posjetitelja! Prepun aktivnosti na plažama, uređenim parkovima, marinom sa barovima te restoranima nudi brojne mogućnosti za aktivan i ispunjen odmor. NOVASOL ima kuće za odmor diljem cijele obale Costa del Sol,a na vama je da izaberete destinaciju i kuće po želji. Dok ste u gradu Benalmadena posjetite Mariposario, gdje ćete vidjeti preko 1500 vrsta leptira! Vaši će mališani biti oduševljeni! Posjetite turističku zajednicu Benalmadena dok ste ovdje kako bi saznati sve najnovije mogućnosti izleta i aktivnosti koje se nude.

Benalmádena Pueblo je stari dio grada, koji je sačuvao andaluzijski šarm, a nalazi se na 280metara visine. Ulice grada su šarene, uređene cvijećem i čuvaju ostatke arhitekture više kultura koje su se tu nametale. U starom dijelu čekaju vas restorani sa lokalnim specijalitetima koji će vas mamiti da ovdje večerate i uživate u hrani i piću, pogotovo španjolskom vinu. Uz tradicionalnu glazbu, ples i hranu upoznati ćete kulturu i običaje ove regije a i cijele Španjolske. Posjetite dvorac Castillo Colomares, ali i crkvu Santo Domingo de Guzman iz 17.stoljeća.

Benalmádena Costa je obalni dio grada koji se proteže na deset kilometara dužine i vrvi od sadržaja. Dobar noćni provod ali i brojne aktivnosti za obitelji s djecom tijekom dana. Ovdje ćete naći mnogobrojne internacionalne restorane, te mnogo engleskih i irskih pubova s obzirom da ovdje često ljetuju gosti iz Engleske, Irske i Škotske.

NOVASOL ima u ponudi niz predivnih apartmana i kuća za odmor u Andaluziji. Provjerite našu ponudu na stranici i rezervirajte svoju kuću za odmor iz snova. Uživajte upoznajući španjolsku kulturu i običaje!

benaldmadena

Popularne kuće za odmor u Benalmadena

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Benalmadena

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Benalmadena

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Benalmadena

Loading...
benalmadena 2