Sayalonga - kuće za odmor

Provedite nezaboravan odmor u gradu Sayalonga u Španjolskoj! Sayalonga grad udaljen 44 kilometara od grada Malage.

Grad Sayalonga nudi predivne zanimljivosti koje ne smijete propustiti. Odaberite neku od predivnih kuća, potpuno opremljenih, iz NOVASOL ponude kuća i apartmana za odmor i započnite svoj odmor s obitelji i prijateljima u Španjolskoj! Posjetite znamenitosti poput crkve iz 16.stoljeća Iglesia de Santa Catalina, prošetajte kružnim grobljem  Cementerio Redondo (najorginalnijim takve vrste u Španjolskoj). Zanimljiv je zbog kružnog oblika i kupole koju ima. Kula iz 12.stoljeća Alminar de Corumbela, ostala je od stare džamije u selu grada Sayalonga, a danas služi kao zvonik crkve San Pedro.

Sayalonga nudi izrazito interesantne staze za one koji obožavaju pješačenje. Jedna od najpoznatijih kreće pored rijeke Cajula do mjesta Corumbela, druga prolazi kroz sve dijelove grada i odvodi vas na povijesni izlet gradom, treća vas vodi na najviši vrh u gradu na 672metra s kojeg ćete vidjeti panoramski pogled na cijeli grad. Nakon aktivnog dana u prirodi vrijeme je da probale lokalne specijalitete!Probajte specifičnu juhu sopa cachorreña, ili pržene tortilje sa sirupom, kruh hinojo i sve to naravno uz odličan muškat, koji se ovdje proizvodi.  Gastronomija je ovdje izvanredna zato nemojte propustiti jesti u nekim od lokalnih taverna koje nude svježu, domaću kuhinju.

Día del Níspero je jedan od najpoznatijih festivala koji se održavaju ovdje, i posjećuju ga brojni gosti. Uz ovaj festival, mnogo je drugih koje možete posjetiti. Španjolska je zemlja festivala, fiesti, stoga ćete kada god dođete imati priliku uživati u nekoj. Provedite nezaboravne dane u gradu Sayalonge, i upoznajte običaje i kulturu Španjolske kojoj ćete se sigurno vraćati. Rezervirajte neke od predivnih apartmana ili kuća za odmor iz NOVASOL ponude i priuštite si odmor kakav zaslužujete. Pomoću naših filtera na web stranici olakšajte si pretragu i u tren rezervirajte idealnu kuću za odmor.

sayalonga

Popularne kuće za odmor u Sayalonga

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Sayalonga

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Sayalonga

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Sayalonga

Loading...