Ayamonte - kuće za odmor

Provedite svoj idealan odmor u Ayamonte u Španjolskoj. Ayamonte je idealan izbor za obitelji s djecom je nudi mnogo sadržaja.

Jedna od zanimljivosti koju možete posjetiti sa svojom obitelji je rimski dvorac Parador de Turismo od kuda ćete započeti svoje razgledavanje starog dijela grada. Slijedite oznake i staze sa svojim mališanima sve do rijeke Guardiana gdje možete uživati u pikniku i potpuno se opustiti u netaknutoj prirodi i uživati u raznolikosti flore i faune. Ukoliko želite  možete se pridružiti organiziranoj grupi koja vas vodi po rijeci. Tu možete uživati i u vodenim sportovima sa svojom obitelji. Možete posjetiti i stari mlin El Pintado koji je otvoren za posjetitelje i gdje se nalazi i izložbena prostorija u kojoj ćete dobiti sve informacije o povijesti mlina te ćete tu moći uživati također u predivnom krajoliku.

Za ljubitelje golfa za samo 20 minuta od mjesta Ayamonte stižete na  golf igralište gdje možete uživati u omiljenoj igri tijekom vašeg godišnjeg odmora. Dok ste u Ayamonte u Španjolskoj na odmor posjetiti i ostala predivna mjesta u blizini poput: Prudencio Navarro Zoological Park koji će oduševiti djecu te plaže u Costa de la Luz (slika gore) koje će vam pružiti potpuno opuštanje i zasluženi odmor.

Grad u blizini koji je također vrijedan vaše pažnje i posjete je Riotinto koji je prepoznatljiv po crvenoj rijeci koju posjećuju brojni turisti. Krajolik Riotinta je fascinantan stoga ne propustite vođeni izlet koji traje oko sat vremena gdje ćete saznati o bogatoj povijesti ovog grada čija je glavna gospodarska grana rudarstvo. Malo mjesto El Rocío – Almonte okruženo je lijepim močvarama i značajno je mjesto za hodočasnike.

NOVASOL vam nudi predivne kuće za odmor u Španjolskoj, kao i apartmane u centru mjesta ukoliko volite biti u srcu grada. Ako više volite biti okruženi prirodom i predivnim krajolicima tada izaberite neke od kuća s bazenom iz NOVASOL ponude smještaja. Izaberite još danas vašu kuću iz snova za odmor i provedite nezaboravan odmor u Španjolskoj!

costa de la luz

Popularne kuće za odmor u Ayamonte

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Ayamonte

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Ayamonte

Loading...