Torrox - vile, kuće i apartmani za odmor

Odmor u šarmantnom gradiću Torrox u Španjolskoj? Zvuči odlično! Grad krasi blaga klima, a štite ju planine. S jedne strane planine s druge kilometarske pješčane plaže koje pozivaju na uživanje. Grad se nalazi u zaleđu poznatog obalnog pojasa Torrox Costa kojeg krase kilometarske plaže, smještene istočno od Malage. Šetnica koja se prostire duž obale omiljena je među turistima. Ne propustite iskušati delicije španjolske gastronomije u nekima od lokalnih restorana koje ćete pronaći duž obale. U večernjim satima ona ima posebnu čar, stoga ćete zasigurno uživati u romantičnoj šetnji i doživjeti pravu čar ovog mjesta.

Izaberite neku od kuća u NOVASOL ponudi i provedite nezaboravan odmor u Španjolskoj koja oduševljava. NOVASOL nudi veliki izbor kuća s bazenom u okolici, na vama je da odaberete idealnu za vas i vašu obitelj i uživate u odmoru. Možete posjetiti i ostala mjesta u Andaluziji, jer također i u ostalim dijelovima regije naći ćete apartmane i kuće iz naše ponude. Ovisno o tome što vam je potrebno za vaš idealan odmor.

Feriehuse i Spanien

Popularne kuće za odmor u Torrox

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Torrox

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Torrox

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Torrox

Loading...

Kulturna i povijesna baština grada

Grad Torrox odigrao je važnu ulogu u vrijeme vladavine Maura zbog trgovine svile preko Granade i bagdad i susjednih gradova. Tu ćete pronaći i ostatke rimske nekropole, te mnoštvo crkva koje vrijedi posjetiti. No ono što svakako najviše privlači jesu kilometarske plaže, predivne, pješčane na kojima ćete moći uživati većinu vremena u morskim radostima.

Odlučite se za odmor u Andaluziji!

NOVASOL također ima bogatu ponudu kuća diljem cijele Andaluzije, na vama je samo da odaberete odredište i smještaj po vašim željama. Andaluzija nudi pregršt prirodnih ljepota, mogućnosti za aktivan odmor i potpuno uživanje. Kad jednom posjetite Španjolsku sigurni smo da ćete se htjeti vratiti. Posjetite ujedno i grad Malagu, Sevillu i Cordobu dok ste na ljetovanju i uživajte u svim čarima španjolske kulture, predivne prirode i gastronomije. Naučite plesati, uživajte u flamencu i odličnom vinu! Bilo što odaberete nositi ćete kao nezaboravnu uspomenu, zato rezervirajte smještaj još danas i provedite idealan godišnji odmor!