Cortes de la Frontera - kuće za odmor

Provedite svoj godišnji odmor u bijelom gradu (pueblo bianco) Cortes de la Frontera! Španjolska je zemlja flamenca, dobrog vina, bogate kulture i povijesti što ju čini odličnim izborom za vaš sljedeći godišnji odmor te jednom od najposjećenijih zemalja na svijetu.Pogledajte ponudu NOVASOL kuća za odmor diljem cijele Španjolse i odlučite se za kuću po vašim željama.

cortes de la frontera

Popularne kuće za odmor u Cortes de la Frontera

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Cortes de la Frontera

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Cortes de la Frontera

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Cortes de la Frontera

Loading...

Zašto posjetiti Cortes de la Frontera?

Grad Cortes de la Frontera smješten je na u unutrašnjosti te ima  idealnu klimu i nudi mnogo sadržaja i aktivnosti za cijelu obitelj na odmoru. Krajolik će vas oduševiti, a za one koji vole aktivan odmor uživati će na mnogobrojnim stazama. Planinarske, biciklističke i trekking staze na raspolaganju su vam kako bi istražili okolicu i uživali u ljepoti netaknute prirode. Cortes de la Frontera pružiti će vam opušten i ugodan odmor. NOVASOL kuće za odmor potpuno su opremljene i nude sve što je potrebno za opušten godišnji odmor s obitelji poput dječjih igrališta, bazena, sauna, kvalitenog vrtnog namještaja i slično. Odaberite kuću za odmor koja će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe tijekom odmora. Mi brinemo o tome stoga kraj svake kuće stoji detaljan opis svih bitnih sadržaja i popis svega što kuća nudi.I ne brinite ukoliko želite povesti kućnog ljubimca sa sobom, jer NOVASOL ima mnogo kuća i apartmana za odmor koji dozvoljavaju ljubimce. Također,  raspored prostorija uvijek možete dodatno vidjeti na tlocrtu samo kuće.

Cortes de la Frontera je autohtono mjesto koje vjerno prikazuje španjolske običaje i kulturu. Ovdje možete uživati u promatranju ptica ili dugim šetnjama kroz netaknutu prirodu. La Sauceda do Peñón del Buitre je jedna od zanimljivijih pješačkih ruta, za prave avanturiste. Mi u NOVASOL također preporučujemo da posjetite dvorac Calaña, koji se nalazi u Sierra Blanquilla u Sierra de los Pinos. Ostaci ove veličanstvene srednjovjekovne tvrđave su dokaz povijesti i načina života. Posjetite crkvu Nuestra Señora del Rosario ili toranj Torre del Paso, znamenitosti koje su  izgrađene u vrijeme arapske vladavine. Posjetite ovo lijepo andaluzijsko selo u unutrašnjosti, s najboljim NOVASOL apartmanima za odmor u Andaluziji. Mnoge građevine u Cortes de la Frontera potječu iz 18.stoljeća, a zanimljiva zgrada iz tog vremena je i Gradskea vijećnica sa neoklasičnosm fasadom koja je napravljena 1784.godine, uz to i crkva Iglesia de Nuestra Señora del Rosario.

Izaberite još danas smještaj iz NOVASOL ponude i krenite u razgledavanje Andaluzije!