Lanzarote - vile, kuće i apartmani

Lanzarote, otok šarmantnog kontrasta prikriven kraterima, kanjonima, dolinama svojim izgledom podsjeća na „mjesečev krajolik“, jedan je od najstarijih kanarskih otoka a rezultat je vulkanske aktivnosti koja je započela prije 22 milijuna godina. Rezervirajte kuću za odmor u Španjolskoj još danas!

Silom prirode i utjecajem čovjeka oblikovan je krajolik pružajući uistinu spektakularnu ljepotu prirode. Ugodna klima, sunčani i topli dani pružaju mogućnost uživanja u bilo koje doba godine na plažama i u romantičnim sakrivenim uvalama što okružuje kristalno čisto plavo more. Na otoku se nalaze mjesta velike ekološke vrijednosti kao što su Nacionalni park Timanfaya, Parkovi prirode Chinijo Archipelago i Los Volcanes ali i fascinantne znamenitosti. Mnogobrojne sportske i zabavne aktivnosti upotpunjuju godišnji odmor na ovom rajskom otoku koji je dostupan morskim i zračnim putem.

Odaberete li vilu, kuću ili apartman za odmor iz ponude Novasola na otoku Lanzarote, biti će to savršena polazišna točka za istraživanje i upoznavanje ovog čudesnog otoka. Rezervirajte smještaj u Španjolskoj još danas i upoznajte sve čari ovog otoka! Pročitajte više

lanzarote

Popularne kuće za odmor u Lanzarote

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Lanzarote

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Lanzarote

Loading...