Alora - kuće i apartmani za odmor

Provedite odmor u predivnom malom mjestu Alora u Španjolskoj!NOVASOL u Andaluziji nudi pregršt predivnih kuća i apartmana za odmor. Izaberite po svojim željama potpuno opremljenu kuću za odmor i započnite svoj godišnji odmor upravo ovdje.

alora

Popularne kuće za odmor u Alora

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Alora

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Alora

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Alora

Loading...

Zanimljivosti Alore

Alora je smještena 40 kilometara sjeverno od grada Malage. Alora je prepoznatljiva po dvorcu na brežuljku kojeg su izgradili Feničani. Posjetite jezera  Cammito del Ray i Embalse de Gaitanejo, te špilju Ardales, kao i ruševine Ruinas de Bobasto gdje ćete vidjeti predivan krajolik te saznati mnogo povijesnih zanimljivosti. Posjetite i rezervat Desfiladero de los Gaitanes kao i planinu Sierra de Huma za one koji vole aktivniji odmor.

Alora nudi mnogo sadržaja koji će vam upotpuniti odmor u Andaluziji. Povedite i svog ljubimca na odmor jer vam NOVASOL nudi apartmane i kuće koje dozvoljavaju ljubimce. Alora je okružena prirodom, stoga će vam ovdje odmor s obitelji zaista biti opušten i ugodan.

Što posjetiti u blizini?

U blizini Alore svakako morate posjetite poznata jezera Malage koja su podijeljena u tri zone:  Embalse de Gaitanej; Embalse del Conde de Guadalhorce i najveći od njih Embalse del Gualdalteba-Guadalhorce. Ako dolazite u ljetnim mjesecima možete se kupati i uživati u vodenim sportovima, iznajmiti kajak, čamac ili SUP,  dok su drugom dijelu godine možete uživati u dugim šetnjama uz jezero, ispijati kavicu  u jednom od kafića uz jezero ili slično. Ovo je odlično mjesto za obiteljski izlet. U blizini jezera nalazi se i atrakcija koju morate posjetiti ako ste ljubitelj prirode, El Torcal je prirodni rezervat sa neobičnim formacijama stijena. Uz to, nude više trekking ruta, kao i organizirano gledanje ptica sa vodičem.  Dok boravite u Alori svakako posjetite i ostala zanimljiva mjesta poput: Antequera, Pizzara, Bobadilla i Campillos.

Gastronomija

Probajte lokalne specijalitete u Alori čija kuhinja koristi tri neizostavne namirnice; masline i maslinovo ulje, citruse i bademe. Naručite poznato jelo sopa porota (juha bazirana na češnjaku i kockicama prepečenog kruha) ili kajganu sa sezonskim povrćem i lukom. Sigurni smo da ćete uživati u delicijama, okusima i mirisima ovog kraja Španjolske. Rezervirajte još danas smještaj iz NOVASOL ponude i uživajte u Alori na odmoru.