Fuengirola - kuća za odmor

Provedite svoj godišnji odmor u mjestu Fuengirola u Španjolskoj! Ako sanjate kako hodate dugom pješčanom plažom uvečer sa svojom obitelji i prijateljima ovo je pravo mjesto za vas! Fuengirolu karakterizira kilometarska pješčana plaža koja će vas jednostavno oduševiti. Fuengirola je definitivno najpopularnije mjesto na Costa del Sol. Ovdje ćete moći upijati sunce satima, ležati na ležaljkama uz more, čitati knjigu, kupati se i jednostavno uživati na odmoru. Plaža se proteže od Sohail dvorca na zapadu do Torreblanca na istoku. NOVASOL vam nudi prekrasne kuće za odmor u blizini mora, potpuno opremljene gdje ćete se moći opuštati pripremajući jela na roštilju u krugu obitelji. Izaberite kuću s bazenom ako više volite privatnost ili apartman u centru mjesta. Na vama je da odaberete!

Dok ste na odmoru u gradu Fuengirola svakako posjetite mjesta uz obalu poput gradova Torremolinas, Marbella sve do Estepona i Algeciras do kuda voze gradske linije autobusa. Možete iznajmiti automobil ukoliko vam ne odgovara red vožnje i sami istražiti okolicu. Možete se opustiti i u River park-u koji nudi pregršt aktivnosti za cijelu obitelj. Iznajmite pedalinu, prošetajte uz rijeku, probajte neke od vodenih sportova. Nakon mosta Puente de la Armada dolazite na brežuljak gdje je smješten dvorac Sohail koji će vas oduševiti. U ljetnim mjesecima ovdje se održavaju razne kulturne i glazbene  manifestacije.

Plaza de la Constitucion je glavni trg u centru grada koji je zbilja predivan i nudi razne sadržaje. Za ljubitelje kulture u Guengiroli se nalazi arheološka nalazišta iz rimskog doba koja vrijedi posjetiti. Ovaj obalni grad je svakako divno mjesto za vaš odmor. Pogledajte NOVASOL ponudu kuća u regiji i odaberite smještaj po vašim željama. Posjetite i poznatu Marinu gdje ćete pronaći dodatne sadržaje poput tečajeva jedrenja. Odvedite svoje mališane u ZOO koji je posebniji od svih ostalih koje ste vidjeli do sada! Rezervirajte kuću za odmor u Španjolskoj i provedite nezaboravan sa prijateljima i obitelji!

fuengirola

Popularne kuće za odmor u Fuengirola

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Fuengirola

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Fuengirola

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Fuengirola

Loading...