Ronda - kuće i apartmani za odmor

Ovaj zapanjujući grad u Španjolskoj jednostavno morate posjetiti! Pitate se zašto? Upravo zbog svoje netaknute prirodne ljepote i pomalo nevjerojatnog izgleda. Naime, Ronda je grad koji se nalazi 750m iznad mora u planinskom dijelu a najpoznatiji dio grada je 100 metara duboki strmi kanjon kroz koji teče rijeka i grad dijeli na sva dijela. Mostovi dijele odvojene dijelove grada.

Ferienwohnung Ronda - Andalusien

Popularne kuće za odmor u Ronda

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Ronda

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Ronda

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Ronda

Loading...

Grad koji privlači umjetnike

Poseban šarm grada oduvijek je privlačio umjetnike pa je tako i Ernest Hemingway dugo boravio i pisao u ovom gradu. Grad je toliko poseban da će vas oduševiti i sama šetnja ulicama. Zbog svoje specifične lokacije i posebnosti grada Ronda je jedan od najatraktivnijih dijelova Andaluzije. Ronda se nalazi stotinjak kilometara dalje od grada Malage na jugu Španjolske. Ovaj grad je jednostavno remek djelo prirode.

Kulturne znamenitosti

Zahvaljujući strateškim sredstvima, grad je tijekom četvrtog stoljeća formirao utvrdu maurskih kraljeva Granade. Duboki ponor Tagusa zasjenjen je malim svjetskim čudom od kamena, Puente Nuevo. Na južnom vrhu visoravni je maurski stari grad La Ciudad sa svojim uskim ulicama i bijelim kućama. Na drugoj strani klanca proširuje se novi grad El Mercadillo. Rezervirajte smještaj u Rondi još danas i upoznajte jedinstveni grad u Španjolskoj. Ronda broji svega oko 35.000 stanovnika. Titulu grada Ronda je dobila za vrijeme Julija Cezara.

Vaš nezaboravan odmor baš u mjestu Ronda

U NOVASOL ponudi pronaći ćete privatan smještaj u andaluzijskom gradu Rondi za vaš nezaboravan odmor. Izaberite preko naše tražilice apartman ili kuću za odmor u Španjolskoj koja zadovoljava vaše kriterije i želje. Bilo da želite putovati sami ili sa više osoba, provesti vikend ili nekoliko tjedana odmora, živjeti u luksuznoj kući za odmor ili u jednostavnom apartmanu - s NOVASOLom sve je moguće. Rezervirajte smještaj i provedite u Rondi odmor kakav ste oduvijek željeli i sanjali u krugu svoje obitelji i prijatelja.