search

Cortes de la Frontera - kuće za odmor

Provedite svoj godišnji odmor u bijelom gradu (pueblo bianco) Cortes de la Frontera! Španjolska je zemlja flamenca, dobrog vina, bogate kulture i povijesti što ju čini odličnim izborom za vaš sljedeći godišnji odmor te jednom od najposjećenijih zemalja na svijetu.Pogledajte ponudu NOVASOL kuća za odmor diljem cijele Španjolse i odlučite se za kuću po vašim željama.

Zašto posjetiti Cortes de la Frontera?

Grad Cortes de la Frontera smješten je na u unutrašnjosti te ima  idealnu klimu i nudi mnogo sadržaja i aktivnosti za cijelu obitelj na odmoru. Krajolik će vas oduševiti, a za one koji vole aktivan odmor uživati će na mnogobrojnim stazama. Planinarske, biciklističke i trekking staze na raspolaganju su vam kako bi istražili okolicu i uživali u ljepoti netaknute prirode. Cortes de la Frontera pružiti će vam opušten i ugodan odmor. NOVASOL kuće za odmor potpuno su opremljene i nude sve što je potrebno za opušten godišnji odmor s obitelji poput dječjih igrališta, bazena, sauna, kvalitenog vrtnog namještaja i slično. Odaberite kuću za odmor koja će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe tijekom odmora. Mi brinemo o tome stoga kraj svake kuće stoji detaljan opis svih bitnih sadržaja i popis svega što kuća nudi.I ne brinite ukoliko želite povesti kućnog ljubimca sa sobom, jer NOVASOL ima mnogo kuća i apartmana za odmor koji dozvoljavaju ljubimce. Također,  raspored prostorija uvijek možete dodatno vidjeti na tlocrtu samo kuće.

cortes de la frontera

Cortes de la Frontera je autohtono mjesto koje vjerno prikazuje španjolske običaje i kulturu. Ovdje možete uživati u promatranju ptica ili dugim šetnjama kroz netaknutu prirodu. La Sauceda do Peñón del Buitre je jedna od zanimljivijih pješačkih ruta, za prave avanturiste. Mi u NOVASOL također preporučujemo da posjetite dvorac Calaña, koji se nalazi u Sierra Blanquilla u Sierra de los Pinos. Ostaci ove veličanstvene srednjovjekovne tvrđave su dokaz povijesti i načina života. Posjetite crkvu Nuestra Señora del Rosario ili toranj Torre del Paso, znamenitosti koje su  izgrađene u vrijeme arapske vladavine. Posjetite ovo lijepo andaluzijsko selo u unutrašnjosti, s najboljim NOVASOL apartmanima za odmor u Andaluziji. Mnoge građevine u Cortes de la Frontera potječu iz 18.stoljeća, a zanimljiva zgrada iz tog vremena je i Gradskea vijećnica sa neoklasičnosm fasadom koja je napravljena 1784.godine, uz to i crkva Iglesia de Nuestra Señora del Rosario.

Izaberite još danas smještaj iz NOVASOL ponude i krenite u razgledavanje Andaluzije!