search

Duga Uvala - apartmani i kuće za odmor

Najljepša od četiri uvale zaljeva Vinjole, na istočnoj obali Istre, 25 kilometara udaljena od Pule i 3 kilometra južnije od raškog zaljeva, nalazi se Duga Uvala. Mjesto je postalo poznato po turističkom naselju izgrađenom krajem 80-ih godina prošlog stoljeća, a nakana izgradnje je bila za potrebe dječjeg odmarališta.

duga uvala

 

 

 

 

 

 

 

U samom središtu naselja nalazi se hotel sa zabavnim i sportsko - rekreativnim sadržajima te mogućnost sa spa opuštanjima. Izgradnjom hotela postao je jednim od značajnih turističkih destinacija istočne obale. U sklopu hotela otvoren je 1996. godine moderni zdravstveno - rekreacijski centar sa zatvorenim bazenom, ambulantom, dvoranom za fitness, i sadržajima za wellness, osobito za posjetitelje s reumatskim bolestima i traumatskim posljedicama. Blizina Pule i dobra prometna povezanost s ostalim turističkim središtima Istre čini turističku ponudu ovoga kraja dostupnom svakom posjetitelju. Netaknuta priroda obećava mogućnost primjene više slobodnih aktivnosti.

Sport i rekreacija

Specifičnost geografskog položaja Duge Uvale omogućuje bavljenje brojnim rekreativnim sportovima poput: šetnje duž uređenih šetnica i upoznavanje biljnih i životinjskih vrsta ovog mediteranskog područja, jogginga, biciklizma po brojnim biciklističkim stazama ovog dijela Istre, tenisa, nogometa, odbojke, najma i opreme za sportove na vodi, boćanja, ribarenje i dr. 

Zabava

U turističkom kompleksu postoje raznovrsni ugostiteljski sadržaji: kavane, pizzerije, restorani. U okolnim mjestima se mogu naći bojne konobe sa autohtonim jelima i slasticama te nagrađivanim istarskim vinima. Postoji mogućnost organizacije različitih izleta, npr.: krstarenja i razgledavanja istarskog juga, piknik u obližnjim selima, posjet većim turističkim gradovima Istre (Pula, Rovinj, Poreč, Labin) ili poznatim turističkim središtima poput Rapca i Medulina, posjet vinskim cestama i dr.

Plaže

Područje je okruženo čistim morem i lijepim plažama sa jedne strane i netaknutom prirodom te borovom šumom sa druge strane. Plaže su šljunkovite, kamenite i stjenovite te na nekim mjestima do njih vode uređene staze.

girl

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezervirajte NOVASOL smještaj u Istri već danas!