Kuće za odmor Krnica

Krnica je malo mjesto na istočnoj obali poluotoka Istre koje se nalazi unutar općine Marčana, smješteno na nadmorskoj visini od 195 m i udaljeno oko 25 kilometara od Pule. Mjesto je sa malobrojnim stanovništvom, njih svega 300-ak, pa je idealno za odmor u potpunom miru i tišini.

Kuće za odmor Krnica

Popularne kuće za odmor u Krnica

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Krnica

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Krnica

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Krnica

Loading...

Kuća za odmor u Krnici za obiteljski odmor

Krnica ima vlastitu malu luku na obali, takozvani Porat, koja čini njen obalni produžetak sa poznatom školom ronjenja. U mjestu se nalazi pošta, trgovina i nekoliko kafića. U blizini se nalazi nekoliko idiličnih mjesta pogodnih za izlete i razgledavanje: Rakalj, Peruški, Kavran, Marčana, Gologorički Dol i druga mjesta vrijedna posjeta. Odaberite smještaj u Istri i posjetite Krnicu i okolicu. 

Krnica i okolica nude vam nekoliko dobrih restorana gdje ćete moći kušati odlične specijalitete ovog područja.

Sport i rekreacija Krnica

Okolica Krnice je pogodna za jahanje na nekom od obližnjih rančeva, planinske biciklističke ture, dugačke šetnje, plivanje, ronjenje. Krnica nudi i organizirane vožnje kajakom na ušću rijeke Raše, ali i izlete brodom uz nezaboravni pogled na kvarnerski zaljev. Područje je idealno za ljubitelje lova jer u šumama i mediteranskoj makiji živi brojna divljač. Uvečer se odlučite na šetnju pješačkom stazom poznatog čelisa Stjepana Hausera.

Zabava i manifestacije Krnica

U Krnici se mogu kušati ukusni autohtoni istarski specijaliteti ili pak suvremena istarska jela koja su spoj različitih stoljetnih utjecaja francuske i talijanske kuhinje, autohtonog bilja, mesa i ribe, te beskrajna mašta istarskih kuhara. Istarske maneštre, domaća tjestenina (fuži, njoki, pljukanci…), istarska supa, pršut, sir, divlje šparoge, tartufi uz domaća vina teran, malvaziju, muškat, tek su mali dio inspiracije vrsnih kulinarskih majstora.

U ljetnim mjesecima u Raklju se održavaju brojni koncerti i manifestacije koje svakako možete posjetiti. Rakljansko kulturno ljetno održava se tradicionalno svako ljeto i nudi bogat program na otvorenom. Ispred crkvice Sv. Agnija održavaju se koncerti.  Poseban ambijent pružit će vam nezaboravne trenutke u Raklju. Zašto ne bi rezervirali NOVASOL kuću u Krnici i uživali u svemu što ovaj kraj nudi? Pogledajte NOVASOL smještaj u Krnici i rezervirajte već danas!

Plaže Krnica

Plaže su stjenovite male uvale razasute duž cijelog Krničkog kanala sa netaknutom prirodom i kristalno čistim morem. Krnica je idealno mjesto za one koji traže odmor u zelenilu, miru i malom mjestu daleko od gužvi. Krnica je idealno mjesto za ljubitelje istinskog odmora, prirode. U Raklju imate nekoliko odličnih restorana gdje možete specijalitete istarske kuhinje.

Rezervirajte još danas smještaj u Krnici. Pogledajte cjelokupnu ponude smještaja u Istri.