Apartmani za odmor Peroj

Iz naselja Peroj, smještenog samo kilometar od obale, pruža se panoramski pogled na brijunski arhipelag i živopisnu fažansku uvalu.  ​Peroj je malo mjesto koje će vam pružiti miran i opušten odmor. Pogledajte NOVASOL ponudu smještaja u Istri i pronađite idealan smještaj za sebe. 

Peroj je mjesto pretežno seljaka i ribara, kvalitetnog maslinovog ulja i vina, koje polagano prati turističke trendove, zbog čega se tu još uvijek može uživati u istinskom odmoru dalje od vreve i buke, a ipak nadomak turistički razvijenijim destinacijama. Peroj je smješten na jugu Istre, nedaleko od grada Pule sa svim znamenitostima i atrakcijama. U blizini je poznato turističko mjesto Fažana koje će vas oduševiti u ljetnim mjesecima svojim brojnim manifestacijama, gastronomijom i mogućnošću izleta na obližnje otočje Brijuni, odnosno Nacionalni park. Zadnjih godina tijekom ljeta odigravaju se poznate predstave te koncerti na Brijunima.  Kazalište Ulysses ima posebnu vrijednost kako kulturnu tako i turističku. Karte možete kupiti u centru Fažane i uživati u predstavama pod zvjezdanim nebom. Pogledajte Shakespearov „Kralj Lear“ ili neku drugu poznatu predstavu u izvedbi poznatih glumaca. Sve predstave imaju engleske podnaslove.

Aktivan odmor Peroj i okolica

Krije li Vaš karakter, znatiželjnika ili bar malo sportskog duha, na raspolaganju Vam je pecanje, ronjenje, biciklizam, jogging, ali i golf igralište u obližnjem Nacionalnom parku Brijuni. Predvečer možete šetati uz more iz Fažane do Valbandona uređenom šetnicom koja je idealna za opuštanje. Peroj i okolica nude brojne mogućnosti za miran obiteljski odmor.

Zabavni sadržaji Peroj

U Peroju se tijekom ljetnih mjeseci održavaju fešte, gastronomske večeri i manji sportski turniri. Najpoznatija među feštama, je upravo Perojska fešta, koja kombinira izložbu, turnir, folklorne izvedbe i večernji koncert. Ljeto pak obiluje i drugim zabavnim programima, poput gastronomskih večeri i manjih sportskih turnira. Zaželite li se nešto sadržajnijeg noćnog provoda, otisnite se do Pule, Rovinja ili Poreča ili do susjedne Fažane. Tijekom ljetnih mjeseci u Fažani se održavaju brojna događanja kojima možete svjedočiti. Kušajte sardelu, plavu ribu od koje se ovdje rade brojni specijaliteti. Uživajte u ljetnim noćima i večerajte u konobama u blizini vaše kuće za odmor.

Plaže Peroj

S obzirom da Peroj nema velikih turističkih kapaciteta koji sa sobom nose i uobičajenu turističku gužvu i žamor, u hladu borove šume, male perojske uvale i kamene plaže, možete se odmoriti od stresne svakodnevnice. Kako obitelji koje žele mir za sebe i svoju djecu, tako i zaljubljeni parovi željni samoće, ovdje će uživati tišinu perojskog kraja. Rezervirajte kuću za odmor u Peroju iz NOVASOL ponude smještaja i uživajte u intimnom obiteljskom odmoru!  Možete skoknuti na plaže u Fažanu, Pulu ili Barbarigu. Mogućnosti je bezbroj. Odaberite najljepšu plažu za sebe i svoju obitelj. Ako dolazite s manjom djecom plaže u Fažani i Valbandonu savršeno će vam odgovarati.

Znamenitosti u mjestu Peroj

  • Crkva sv. Spiridona – pravoslavna crkva iz 1834. godine, u kojoj se čuvaju egzotične ikone i ikonostas iz XVI stoljeća

  • Crkva sv.Stjepana – crkva iz 8 stoljeća, sa mnogobrojnim freskama, jedno od najoriginalnijih sakralnih zdanja Vodnjanštine

  • Crkva sv. Foške – iz 600. godine

  • Ostaci rimskih villa - između Peroja i Barbarige, u vali Dragonera

Pronađite savršen smještaj iz NOVASOL ponude objekata i uživajte na odmoru u Hrvatskoj!

apartmani peroj

Popularne kuće za odmor u Peroj

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Peroj

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Peroj

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Peroj

Loading...