Kuće za odmor Raša

Raša grad na istočnoj obali Istre, smješten u blizini grada Labina. Raša je mali grad izgrađen zbog potrebe tamošnjeg ugljena rudnika, a izgrađen je u rekordnom  roku od 547 dana u doba talijanske vlasti. Nekad je ime bilo Liburnia, ali se kasnije ostalo pri imenu Raša po istoimenoj rijeci koja tamo protječe. Nekada je ovo bilo važno rudarsko mjesto. NOVASOL nudi kuće za odmor na ovom području koje će vas oduševiti.  Potpuno opremljene, nadomak moru, sa bazenom ili bez, ovisno o vašim željama. Ovo mjesto nudi bezbroj mogućnosti za ugodan ljetni odmor. Najveći broj kuća imamo na području Labina gdje ćete moći pronaći idealnu za sebe i svoju obitelj. Ovo je područje divno za istraživanje i za istinski odmor.

kuce za odmor rasa

Popularne kuće za odmor u Raša

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Raša

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Raša

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Raša

Loading...

Raša i okolica

Labin poznat kao grad umjetnika nalazi se nekoliko kilometara udaljen. U Labinu ćete naći više sadržaja a u ljetnim mjesecima tu se održavaju razne izložbe, koncerti i manifestacije. Posjetite stari dio grada koji ima poseban šarm.

Pravo malo ribarsko mjesto Trget nalazi se u blizini Raše gdje možete uživati  u morskim specijalitetima u restoranima kraj mora. Mala turistička mjesta naselja Drenje i Ravni, smještena podno istočnih padina sela Skitače i vrhova Oštri i Goli nude razne sadržaje u ljetnim mjesecima. Nekada mala ribarska i pomorska naselja danas postaju prava turistička središta. Najljepši pogled na more i Kvarnerske otoke doživjet ćete u Plominu na vidikovcu gdje je ujedno restoran i kafić. Tu možete uživati u hrani, kavi ali i u jedinstvenom pogledu. Posjetite okolicu i dobro ju istražite jer ovdje ima mnogo zanimljivosti koje skriva Raša i okolica.

Plaže i zanimljivosti Raša

Možete se okupati u malom ribarskom mjestu nadomak Raše, Sv. Marini. Mali poluotok sa maslinicima i crkvom Sv. Marine, zatvara zaljev u čijem dnu se nalazi naselje i udolina. Mjesto Skitača u blizini nudi aktivan odmor za sve posjetitelje koji vole prirodu i planinarenje. Izgrađena je planinarska kuća prije desetak godina i otada mnogi posjetitelji ovdje planinare. Na 30 minuta hoda nalazi se vrh Brdo. Ispod brda nalazi se školnica Sv. Lucije, zaštitnice Skitače. Pod školnicom Sv. Lucije se smatra prirodna udubina u vapnencu ispunjena vodom. Posjetite i svjetionik smješten ispod Skitače u Crnoj punti.

Mnoga su tu mala mjesta koja možete posjetiti i u kojima ćete uživati. Ovo je područje bogate vegetacije, čistog zraka i predivnih šumskih putova te predivnih pogleda na Kvarner preko put sa nekih od vrhova.

Ako se zaželite još takvih krasnih pogleda zaputite se na vidikovac u mjesto Plomin gdje možete popiti kavu sa pogledu na zaljev, Kvarner i otoke. Ovo mjesto je bogato dobrim restoranima i gastronomskom ponudom.  Ukoliko želite do lijepih plaža sa bogatim sadržajima za djecu i odrasle uputite se u Rabac. Rezervirajte kuću za odmor iz NOVASOL ponude u nekom od malih mjesta na ovom području i provedite idealan odmor sa prijateljima i obitelji!