search

Našice - kuće za odmor

Provedite idealan odmor u predivnom malom mjestu, Našice, u Hrvatskoj. Jeste li kada bili u Našicama? Ako niste vrijeme je da ih posjetite! NOVASOL ima predivne kuće za odmor u Našicama i okolici, stoga još danas izaberite idealan smještaj za vas. Našice se nalaze u srcu Slavonije i nude pregršt znamenitosti i zanimljivosti. Nalazi se na raskrižju nekoliko važnijih prometnica Slavonije. Jeste li znali da se ovdje nalazi predivno jezero Lapovac? Možete sa svojom obitelji prošetati uz jezero, uživati u krajoliku ili posjetiti s mališanima poučni park Bizik. U parku se nalazi veliki broj ptica i životinja iz Afrike, Australije i Amerike.  Lapovac je umjetno jezero nastalo prije 15-tak godina te je idealno mjesto za boravak na zraku i piknik u prirodi s obitelji i prijateljima.

Našice su udaljene 50 kilometara od predivnog grada Osijeka kojeg isto možete posjetiti dok ste ovdje na odmoru. Pogledajte NOVASOL ponudu objekata u Kontinentalnoj Hrvatskoj.

smještaj Našice

Najveća znamenitost u Našicama su dvorci obitelji Pejačević. Prošetajte kroz grad i posjetite predivne dvorce u perivoju grofova Pejačević: veliki i mali dvorac impozantnog izgleda oduševiti će vas i vašu obitelj. Sam perivoj je izgrađen nakon dvoraca a uz umjetničku vrijednost krasi ga i botanička raznolikost. Ističe se ovdje i razno staro drveće. Dora Pejačević prva hrvatska skladateljica bila je ujedno najstarija kćer grofa Teodora Pejačevića. Od njezinih 58 opusa najpoznatije je djelo klavirski koncert iz 1913. godine. Ljubitelji kulture moći će ovdje posjetiti i zavičajni muzej Našice u Dvorcu Pejačević gdje je smješten i ''Dorin paviljon''.

Kuće za odmor Našice

Izaberite neku od predivnih kuća za odmor iz NOVASOL ponude objekata i uživajte u nezaboravnom odmor s obitelji i prijateljima u Našicama. NOVASOL kuće za odmor u ovom kraju pružiti će vam potpuni komfor kakav zaslužujete prilikom odmora u Slavoniji.

Rezervirajte kuću za odmor i krenite sa razgledavanjem Našica i okolice!