Slavonski Brod - kuće za odmor

Provedite godišnji odmor u Slavonskom Brodu, u Hrvatskoj! Slavonski Brod smješten je u Slavoniji, između rijeke Save i Dilja. Grad je lociran na značajnim prometnicama ujedno je i pogranični grad. Autocesta Zagreb-Lipovac prolazi gradom i koja povezuje zemlje Europe. NOVASOL kuće za odmor pružiti će vam komfor uz autohtono slavonsko uređenje interijera, prostrane okućnice te krajolika u kojem su smještene. Izaberite još danas smještaj za vaš odmor iz NOVASOL ponude i krenite u razgledavanje Slavonskog Broda i okolice. Pogledajte i našu ponudu smještaja u Kontinentalnoj Hrvatskoj! Odabrali smo za vas kuće za odmor koje su potpuno opremljene i sa dodatnim sadržajima za djecu, bazenom, whirpoolom i kvalitetnim vrtnim namještajem!  Ovisno o vašim željama izaberite po filterima u tražilici što vam najviše odgovara.

Apartmani Slavonski Brod

Što posjetiti u Slavonskom Brodu?

Muzej tambura

U tvrđavi Brod smjestio se prvi muzej ovakve vrste u Hrvatskoj! Više od 60 ručno izrađenih eksponata možete ovdje pogledati. Ako ste ljubitelj glazbe ovo će vas oduševiti! Moći ćete i aktivno sudjelovati u radionicama.

Ergela Olanović u Poljancima

Ako volite konje i jahanje posjetiti ovu predivnu ergelu sa 20 konja lipicanske pasmine svih uzrasta. Povedite djecu i prijatelje na jahanje te vožnju seljačkim kolima i fijakerima.

Jezero Petnja

Smješteno 7 kilometara sjeverozapadno od Slavonskog Broda  ovo umjetno jezero biti će pravo mjesto za vaš odmor sa obitelji i prijateljima. Jezero nudi brojne mogućnosti za šetnje, ribolov, veslanje i druge vodene sportove. Jezero krasi i predivna šuma, a  nedaleko izvora Petnje nalazi se nekoliko manjih špilja od kojih je najzanimljiviji kanjon Pljuskara koji ima i tri slapa.

Posebna atrakcija za posjetitelje

Living history programi omogućavaju vam da se upoznate s poviješću, običajima i načinima življenja ovog kraja. Možete se susresti sa likovima iz pripovijetki poznate hrvatske spisateljice Ivane Brlić-Mažuranić ispred kuće Brlić na središnjem gradskom trgu i slično. Raspitajte se za programe u Turističkoj zajednici u gradu.

Galerija Ivana Meštrovića

Spomen galerija Ivana Meštrovića čeka vas u Vrpolju gdje je stalni postav i gdje se mogu razgledati poznata djela hrvatskog kipara svjetskog glasa.

Brdsko Vinogorje

Ukoliko ste ljubitelj šetnje i planinarenja uputite se do popularnog izletišta po obroncima Dilj-gore sve do Planinarskog doma ''Đuro Pilar'' gdje se mnogi zaljubljenici u planinu okupljaju. Otkrijte i ljepotu ljetnikovca Ivane Brlić-Mažuranić koja je pisala predivne priče za djecu i s njima stekla svjetsku slavu.

Dođite u Slavonski Brod i provedite svoj godišnji odmor opušteno razgledavajući i uživajući sa svojom obitelji i prijateljima. Pogledajte NOVASOL ponudu smještaja i rezervirajte još danas!