Varaždin - kuće za odmor

Varaždin je grad kojeg jednostavno morate doživjeti! Nakon Zagreba, Varaždin je najznačajnije kulturno mjestu u Hrvatskoj. Barokni Varaždin idealan je za ljubitelje kulture, ali i opuštenog odmora u prirodi. Smjestio se uz obalu rijeke Drave i središte je Varaždinske županije. Imat ćete brojne mogućnosti dok ste na odmoru u Varaždinu! Grad obiluje znamenitostima i kulturnim manifestacijama. Odaberite Kontinentalnu Hrvatsku za svoje sljedeće putovanje i pritom posjetite grad kulture – Varaždin!

Stari grad Varaždin

Popularne kuće za odmor u Varaždin

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Varaždin

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Varaždin

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Varaždin

Loading...

Smještaj - Varaždin

NOVASOL ima veliki izbor predivnih kuća i apartmana za odmor okruženih zelenilom. Neke kuće za odmor nastale od su autohtonih drvenih kleti na brežuljcima. Renovirane u potpunosti danas su krasne vile za odmor koje imaju svoju priču. Odaberite neku od predivno uređenih i komfornih kuća za odmor u Varaždinu i započnite svoj odmor. NOVASOL ovdje obiluje kućama koje će vam pružiti odmor i privatnost.

Smještaj Varaždin

Kulturna baština - Varaždin

Tvrđava pod nazivom Stari grad u kojoj je danas smješten Gradski muzej jedna je od najimpozantnijih građevina Varaždina. U 16. stoljeću doživljava najveći procvat kada je preoblikovana u renesansu fortifikaciju. Kasnije je postala vlasništvom mađarsko-hrvatske obitelji Erdödy koja je napravila neke barokne promjene na tvrđavi. U staroj jezgri grada u 17. stoljeću niču plemićke palače koje se grade sve do 19. stoljeća. Varaždin je idealan grad za šetnje i razgledavanje arhitekture te predivnih palača koje će vas odvesti u neko drugo vrijeme. Izaberite neku od predivnih kuća iz NOVASOLove ponude u Varaždinu i okolici uređene u autohtonom stilu koje će vam pružiti udobnost i privatnost u ovom predivnom dijelu Hrvatske. Provedite nezaboravan odmor u baroknom gradu Varaždinu!

Što posjetiti u Varaždinu?

Posjetite dvorište palače Varaždinske županije gdje se nalazi bista carice Elizabete (Sissi). Gradskim grobljem koje je nastalo prema projektu Hermanna Hallera u 19. stoljeću kao spoj skulpture i hortikulture također možete prošetati jer je to pravi park. Posjetite neka od popularnih događanja koji se ovdje održavaju poput varaždinskih baroknih večeri, ili poznati Špancirfest koji iz godine u godinu privlači sve veći broj turista. Oduševiti će vas i Purgari, odnosno Varaždinska građanska garda kao kulturno-povijesna atrakcija grada. Špancirfest se održava svake godine u kolovozu i nezaobilazan je festival u ovoj regiji! Povedite svoje mališane koji će uživati u brojnim aktivnostima koje se nude na festivalu. Rezervirajte još danas kuću za odmor iz NOVASOLove ponude te povedite svoju obitelj i prijatelje na odmor u Varaždin!

Sportski sadržaji i manifestacije – Varaždin

U koje god godišnje doba posjetili Varaždin, imat ćete dovoljno mogućnosti za ugodan i upotpunjen godišnji odmor. Ovdje možete pojestiti razne manifestacije poput biciklijada, varaždinskog polumaratona, golf turnira, Dravanature,  zimskog spusta po Dravi i sličnih događanja. Kad god došli, moći ćete pronaći nešto za sebe. Rezervirajte već danas svoj idealni smještaj u Varaždinu!