search

Krapinske Toplice – kuće za odmor

Provedite odmor u Krapinskim Toplicama! Pitate se zašto? Ako zaista trebate odmor u pravom smislu te riječi onda je ovaj kraj Hrvatske pravo mjesto za odmor. Otkriti ćemo vam i zašto. Hrvatsko zagorje idealno je mejso za vaš nezaboravan odmor! Zagorje se nalazi u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske i prava je zelena oaza. Ovaj je kraj bogat izvorima ljekovite termalne vode i zbog toga ovo je mjesto za vaš potpuni užitak.

krapinske toplice smještaj

Smještaj - Krapinske Toplice 

Predivan smještaj pronaći ćete upravo u Krapini i Krapinskim toplicama. NOVASOL u Krapinskim toplicama nudi predivan smještaj koji će vam omogućiti komforan odmor u prirodi. Pogledajte ponudu NOVASOL smještaja u Krapinskim toplicama i rezervirajte još danas!

Moderne terme poput Krapinskih, Tuheljskih i Stubičkih čekaju da vas razmaze svojih bogatim wellness programima. Za sve one kojima kronično nedostaje odmora. Zamislite samo; grijani bazeni, saune, masaže! Što mislite? A k tome možete rezervirati i svoju kuću za odmor gdje će vas čekati udobni kreveti, potpuno opremljena kuhinja i vlastiti komoditet. NOVASOL vam nudi kuće za odmor u blizini Krapinskih Toplica kako bi mogli imati svoju privatnost i biti sa svojom obitelji i prijateljima na okupu. Krapinske Toplice su idealno mjesto za vaš sljedeći odmor.

Osim vrhunskog opuštanja u termama, saune i masaža u blizini u krapinskim toplicama i okolici možete uživati u zelenilu i netaknutoj prirodi. Mnoge označene pješačke i biciklističke staze učiniti će vaš odmor aktivnijim nakon čega ćete zasigurno poželiti opuštanje u bazenu ili sauni. Ali to sve možete i u privatnosti kuće za odmor jer vam NOVASOL nudi kuće koje imaju pravi wellness. Možete i posjetiti neke od rančeva s konjima i okušati se u jahanju. Ono što je nezaobilazno u ovom kraju jest svakako gastronomija ali i posjet pitoresknim dvorcima. Isto tako posjetite brdo Hušnjakovo koje je jdno od najpoznatijih nalazišta neandertalaca. U Zagorju vas čeka obilazak mnogih povijesnih lokacija stoga ako ste ljubitelj kulture imati ćete brojne mogućnosti. Tu je i novi interaktivni muzej krapinskog pračovjeka kojeg svakako posjetite. Pored specijalnih bolnica i lječilišta, u Krapinskim Toplicama postoji i jedan od najvećih vodenih centara u Hrvatskoj- vodeni park Aquae Vivae. 

Posjetite Krapinske Toplice i uživajte u nezaboravnom odmoru a pritom rezervirajte svoj idealan smještaj iz NOVASOL ponude u Kontinentalnoj Hrvatskoj!