search

Koprivnica - kuće za odmor

Provedite nezaboravne trenutke sa svojom obitelji i prijateljima u gradu Koprivnici! Grad je dobio ime po rječici Koprivnici još u 13.stoljeću, a danas je sjedište Koprivničko–križevačke županije. Nalazi se 85 kilometara udaljenosti od glavnog grada Hrvatske. NOVASOL vam nudi predivne kuće za odmor, autohtonog uređenja u ovom dijelu Hrvatske. Provedite miran odmor daleko od užurbanosti i svakodnevnice. Znate li da Koprivnica na više punktova ima spomenike biciklima? Ovdje je užitak voziti se biciklima jer su staze označene, a k tome u gradu je pretežno svugdje ravnica, stoga možete grad razgledati vozeći se lagano sa svojom obiteljima na biciklima. Izgled Koprivnice najvećim dijelom čine  zgrade iz 19.stoljeća čiji je graditelj bio zagrebački arhitekt Gjuro Carnelutti. Zanimljiva je župna crkva Sv.Nikole sa svojim zvonikom iz 17.stoljeća, ali i građanska kuća u Esterovoj 7 također od istoimenog arhitekte. Unutar centra naići ćete i na sinagogu iz 1876.godine. Ako ste ljubitelj kulture posjetite Muzej grada Koprivnice u kojem ćete pronaći mnoštvo etnografskih zanimljivosti i saznati puno o običajima i načinu života stanovnika ovog područja.

bike

NOVASOL je za vas pripremio kuće za odmor koje su potpuno opremljene i smještene dalje od centra kako bi vam pružile potpuni doživljaj doma i privatnosti tijekom odmora. Hrvatska je zemlja koju vrijedi istražiti i razgledati stoga je bitno da imate komforan smještaj koji će vam pružiti sve potrebno za ispunjen odmor. Koprivnica je grad koji uvijek nudi za svakog ponešto; bilo da je to viteški festival, klizalište u zimskim danima, gradski bazen u sklopu kojeg su i saune ili jednostavno predivne parkove i krajobraz kroz kojeg možete satima šetati.

Ako ste ljubitelji malo aktivnijeg odmor popnite se na planinu Kalnik koja se nalazi na granici Podravine, zagorja i Prigorja. Kalničke stijene pružiti će vam dalekosežan pogled na krajolik s obzirom da se nalazi na rubu ravnice.

Možete se opustiti u nekom od kafića ili restorana te probati tradicionalne specijalitete ovog kraja ili popiti kavu uz jezero Šoderica i prošetati sa mališanima. Ovdje se možete sunčati  i kupati, te uživati u morskim radostima u vrijeme ljetnih mjeseci. Nedaleko jezera nalazi se i pruga Koprivnica-Budimpešta, stoga dok ste ovdje možete skoknuti na izletu u Mađarsku.

Odlučite se za smještaj još danas i rezervirajte neku od predivnih kuća iz NOVASOL ponude.