search

Karlovac - kuće za odmor

Jeste li kad bili na odmoru u Karlovcu? Ako niste mi vam donosimo nekoliko zanimljivosti koje će vas privući da posjetite grad na četiri rijeke! Karlovac se nalazi blizu glavnog grada Hrvatske, a ujedno je i prometno povezan sa Srednjom Europom. Želite se potpuno odmoriti u opuštajućem i mirnom krajoliku?

Smještaj – Karlovac

NOVASOL kuće za odmor u Karlovcu, okružene zelenilom, pružiti će vam potreban komfor i privatnost. Ako žudite za pravim odmorom, daleko od gužvi, stresa i buke dođite u Karlovac i izaberite neku od predivnih kuća s bazenom iz NOVASOL ponude smještaja. Prvu jutarnju kavu skuhajte u potpuno opremljenoj kuhinji NOVASOL kuće za odmor, sjednite na terasu i uživajte u miru, opuštenosti i pogledu na divan krajolik. Ako se zaželite Shoppinga, ili noćnog provoda skoknite do Zagreba koji obiluje sadržajima i brojnim mogućnostima za ispunjen godišnji odmor. Ako dolazite u zimskim danima posjetite Advent u Zagrebu a nakon dobrog provoda čeka vas kuća za odmor u Karlovcu, gdje ćete pronaći svoj mir. Rezervirajte apartman ili kuću za odmor iz NOVASOL ponude smještaja i provedite ugodne trenutke u Karlovcu.

karlovac

Zanimljivosti – Karlovac

Znate li da je Karlovac podignut u 16.stoljeću u svrhu obrane od turskih osvajača kao jedinstvena gradska jezgra u obliku šesterokrake zvijezde? Ovakav tlocrt imaju samo još Palmanova (Italija) i Novy Zamky (Slovačka). Karlovačka tvrđava izgrađena je u posjedu obitelji Zrinski a ime Karlovac grad je dobio po svom osnivaču austrijskog nadvojvode Karla. Na gradskom trgu imati ćete priliku vidjeti crkvu Presvetog trojstva ali i Franjevački samostan uz nju.

Slatkovodni akvarij  - posebnost je koju morate posjetiti dok ste ovdje na odmoru! Javna ustanova Aquatika vodi ovaj akvarij. Grad na četiri rijeke (Kupi, Mrežnici i Korani i Dobri) pravo je mjesto koje najbolje pokazuje hrvatsko bogatstvo slatkim vodama!

Možete uživati u svježem šumskom zraku šetajući poučnom stazom Kozjača ili ako ste odvažni odigrajte paintball sa svojim prijateljima. Ukoliko dolazite u Karlovac po ljeti posjetite tradicionalne Dane piva ili se osvježite na rijeci Korani na Foginovom kupalištu.

Sportske aktivnosti – Karlovac

Ukoliko volite provesti svoj odmor aktivno aktivni svakako iskusite rafting na rijekama  jer je upravo Karlovac idealno mjesto za ovako uzbudljiv i adrenalinski sport! Možete se i spustite kanuom rijekom Kupom ako niste ljubitelj kanua. Jedna od zanimljivosti koje možete doživjeti u Karlovcu je i Foto safari koji će vas vratiti prirodi. Moći ćete se voziti džipovima kroz šume, fotografirati divlje životinje uz stručno vodstvo i još puno toga. Također ljubitelji ribolova na Mrežnici će moći uživati u ribolovu.

NOVASOL kuće za odmor idealno su pozicionirane kako bi bili svemu dovoljno blizu a opet da imate mir i privatnost! Rezervirajte još danas kuću za odmor u Karlovcu i provedite aktivan odmor sa svojom obitelji!

canoe