search

Karlovac - kuće za odmor

Jeste li kad bili na odmoru u Karlovcu? Ako niste mi vam donosimo nekoliko zanimljivosti koje će vas privući da posjetite grad na četiri rijeke! Karlovac se nalazi blizu glavnog grada Hrvatske, a ujedno je i prometno povezan sa Srednjom Europom. Želite se potpuno odmoriti u opuštajućem i mirnom krajoliku?

NOVASOL ima kuće za odmor baš ovdje, smještene u zelenilu, koje će vam pružiti potreban komfor i privatnost. Ako žudite za pravim odmorom, daleko od gužvi, stresa i buke dođite u Karlovac i izaberite neku od predivnih kuća iz NOVASOL ponude smještaja. Prvu jutarnju kavu skuhajte u potpuno opremljenoj kuhinji NOVASOL kuće za odmor, sjednite na terasu i uživajte u miru, opuštenosti i pogledu na divan krajolik. Ako se zaželite shoppinga, ili noćnog provoda skoknite do Zagreba koji obiluje sadržajima i brojnim mogućnostima za ispunjen godišnji odmor. Ako dolazite u zimskim danima posjetite Advent u Zagrebu a nakon dobrog provoda čeka vas kuća za odmor u Karlovcu, gdje ćete pronaći svoj mir. 

Znate li da je Karlovac podignut u 16.stoljeću u svrhu obrane od turskih osvajača kao jedinstvena gradska jezgra u obliku šesterokrake zvijezde? Ovakav tlocrt imaju samo još Palmanova (Italija) i Novy Zamky (Slovačka). Karlovačka tvrđava izgrađena je u posjedu obitelji Zrinski a ime Karlovac grad je dobio po svom osnivaču austrijskog nadvojvode Karla. Na gradskom trgu imati ćete priliku vidjeti crkvu Presvetog trojstva ali i Franjevački samostan uz nju.

Slatkovodni akvarij  - Karlovac  posebnost je koju morate posjetiti dok ste ovdje na odmoru! Javna ustanova Aquatika vodi ovaj akvarij. Grad na četiri rijeke (Kupi, Mrežnici i Korani i Dobri) pravo je mjesto koje najbolje pokazuje hrvatsko bogatstvo slatkim vodama!

Možete uživati u svježem šumskom zraku šetajući poučnom stazom Kozjača ili ako ste odvažni odigrajte paintball sa svojim prijateljima. Ukoliko dolazite u Karlovac po ljeti posjetite tradicionalne Dane piva ili se osvježite na rijeci Korani na Foginovom kupalištu. Ukoliko volite provesti svoj odmor aktivno aktivni svakako iskusite rafting na rijekama  jer je upravo Karlovac idealno mjesto za ovako uzbudljiv i adrenalinski sport!

canoe

NOVASOL kuće za odmor idealno su pozicionirane kako bi bili sadržajima dovoljno blizu, no ipak pazeći na mir i privatnost! Rezervirajte još danas kuću za odmor i provedite aktivan odmor u Karlovcu! Pogledajte pritom i NOVASOL ponudu smještaja u Kontinentalnoj Hrvatskoj!