search

Osijek - kuće za odmor

Provedite nezaboravan odmor u Osijeku, gradu na rijeci Dravi! Osijek se nalazi u istočnoj Hrvatskoj i nudi mnogo aktivnosti i mogućnosti za posjetitelje!

Povedite obitelj i prijatelje u Osijek, a mi ćemo vam pomoći da pronađete idealan smještaj! NOVASOL u Osijeku i okolici ima predivne kuće za odmor, potpuno opremljene i uređene za vaš bezbrižan odmor.

Od znamenitosti posjetite gradske zidine sa Vodenim vratima i kulom koje su izgrađene zbog obrane od Osmanskog carstva. Svakako ne propustiti vidjeti crkvu Sv. Petra i Pavla (Osječku katedralu) ali i Muzej Slavonije. Ako dolazite sa mališanima odvedite ih u zoološki vrt, ili u drvenpark za djecu. Ujedno možete na jahanje ili na plivanje u gradski bazen. Osijek je grad pun mogućnosti! Naravno, ne zaboravite probati Osječko pivo ili ako više volite vino, posjetite vinske podrume diljem Baranje i naučite kako se vino ovdje proizvodi i koji su ovdje običaji vezani za proizvodnju vina. Za one malo aktivnije iskoristite biciklističku rutu upravo ovdje! U Osijeku se nalazi na međunarodnoj biciklističkoj ruti uz Dunav, na putu od Njemačke preko Austrije, Srbije, Rumunjske i Bugarske.

Smještaj Osijek

Izaberite smještaj po vašim željama i rezervirajte kuću za odmor koja će vam biti polazišna točka za razgledavanje Osijeka i okolice. NOVASOL ima predivne kuće u regiji autohtono uređene koje će vam pružiti osjećam doma.

Kopački rit je nešto zaista posebno za što morate odvojiti vremena dok ste u Osijeku na odmor. NOVASOL ima i kuće u samoj blizini Kopačkog rita ako želite biti baš u blizini ovog predivnog parka prirode. Park prirode Kopački rit je poplavno područje u Baranji te jedno od najznačajnijih ornitoloških rezervata u Hrvatskoj!

Osim prirodnog bogatstva flore i ovdje ćete moći posjetiti i kulturno-povijesnu baštinu. U naselju Tikveš je dvorski kompleks i ladanjska vila. Ovo je područje koje je sve više turistički posjećen i sve više aktualan. Za božićne blagdane tu se održava Advent pun zanimljivosti! Dovedite djecu i priuštite si nezaboravan odmor u Osijeku.