Allinge - odmor na sjeveru Bornholma

Cijela će obitelj uživati na odmoru u Allingeu na sjeveru otoka Bornholma u Danskoj. Bornholm, kojeg nazivaju stjenoviti otok, omiljen je ne samo među Dancima – Nijemci i Šveđani, koji se nalaze na sjevernoj i južnoj obali Baltika u kojem Bornholm leži, jednostavno obožavaju ovo mjesto.

Sjever Bornholma izgleda poput mjesta iz mašte. Ovdje se izmjenjuju klisure koje poniru u more i plaže od najfinije pijeska uz koje leže slikovita ribarska mjesta. Kada malo upoznate lijepi sjever otoka, saznat ćete zašto dansko plemstvo više od stoljeća dolazi ovamo na opuštanje i rekreaciju. Pregledajte našu ponudu kuća i apartmana za odmor na Bornholmu i uvjerit ćete se da je Allinge ne samo mjesto na kojem ćete pronaći mir i odmor, već i odlično ishodište za istraživanje lijepog otoka. Ovdje vas očekuju prilike za dnevne izlete s brojnim zanimljivostima i atrakcijama. Ljubitelji aktivnosti će imati brojne prilike za ispuniti svoj odmor. Danski otok sunca ponudit će vam kuće za odmor vaše obitelji, vaših prijatelja ili jednostavno za savršen odmor udvoje.

Allinge - odmor na sjeveru Bornholma

Popularne kuće za odmor u Allinge

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Allinge

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Allinge

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Allinge

Loading...

Otkrijte Allinge na otoku Bornholmu

U malom mjestu Allinge nećete se samo odmarati i rekreirati. Ovdje ima toliko toga za otkriti. Odličan primjer onog što treba otkriti je mjesna crkvica na brežuljku. Prvotno sagrađena krajem petnaestog stoljeća, 1982. obnovljena je u neogotičkom stilu. Sjeverno od Allingea, na drugom brežuljku, u Madsebakkeu nalaze se najstariji zapisi u kamenu u Danskoj. Istražitelji i povjesničari sigurni su za su stari barem dva i pol stoljeća i da datiraju iz brončanog vremena. Kuće koje vam NOVASOL može ponuditi imaju odličan položaj. Od impresivne stjenovite obale dijeli vas samo nekoliko metara. Doručkujte dok vam pogled prelazi Baltičkim morem bilo to iz ljupke drvene kućice ili iz luksuzne vile.

Razgledajte ruševinu Hammerhus i kamenolom

Nedaleko Allinega leže dva nekadašnja kamenoloma. Jedan od njih, onaj u Moselokkenu, otvoren je za posjetitelje. U stalnom postavu izložbe možete vidjeti povijest kamenoloma i oruđa koja su korištena u pojedinim razdobljima te pratiti napredak te grane na otoku. Na više od 70  metara visokom brežuljku nalazi se najveća ruševina sjeverne Europe: Hammerhus. Fortifikacijski sustav duljine približno 750 metara opasava posjed dvorca, a nekoć ga je štitio od napada. Tuševina će vam ponuditi najljepše panoramske pogleda na krajolike i more.

Pregledajte našu ponudu kuća i apartmana na Bornholmu i rezervirajte svoj odmor iz snova u Danskoj.