Kuće za odmor Zapadni Jutland

Zapadni Jutland se proteže zapadnom polovicom Jutlanda od ljetovališta Thyborøn na sjeveru do grada Esbjerg na jugu gdje počinje Južni Jutland i Vadensko more. Zanimljivi gradovi poput spomenutog Esbjerga još su Varde, Ringkøbing i Hvide Sande. U njima se odvija bogat kulturni život, a na raspolaganju su brojne trgovine, ali i zanimljive ponude zabavnih sadržaja i atrakcija kojima ćete ispuniti dane svog odmora u Danskoj. Do ove regije najlakše stižete zrakoplovom. Iz Hrvatske možete svakog dana odletjeti u Kopanhagen koji je povezan sa zračnom lukom u Esbjergu. Na sjeveru se nalazi i manja zračna luka Karup, dok se na istoku u susjednoj regiji nalazi veliki Billund. Nudimo vam više stotina kuća za odmor i apartmana diljem obale pokrajine Zapadni Jutland, pa i nekoliko u njenoj mirnoj unutrašnjosti. Niste još nikad proveli odmor na Sjevernom moru? Možda je ovo idealno vrijeme da pregledate našu ponudu i pronađete upravo onu lijepu kućicu s pogledom na more za sebe i voljenu osobu ili kuću s unutarnjim bazenom i zabavnim sadržajima za cijelu vašu obitelj.

Kuće za odmor Zapadni Jutland

Popularne kuće za odmor u Zapadni Jutland

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Zapadni Jutland

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Zapadni Jutland

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Zapadni Jutland

Loading...

Zanimljivosti pokrajine Zapadni Jutland

Ljubitelji opuštanja u prirodi i laganih šetnji moraju posjetiti Ulfborg i njegovu šumu Husby Klitplantage. Ovo posebno iskustvo vodi vas puteljcima kroz mirisnu šumu sve do plaže. Ovisno o godišnjem dobu imate priliku uživati u različitim aktivnostima. Neka vas oduševi kombinacija mirisa šume i mora dok berete gljive sa svojom obitelji. U blizini Herninga, u Kibaeku posjetite izložbeni prostor odnosno galeriju na otvorenom - Skovsnogen. Tu nema zidova, a galeriju u kojoj se posjetitelji oslobađaju okvira tradicije omeđuju samo šuma i nebo. Poželjet ćete se uštipnuti da budete sigurni da se sanjate. Također u Herningu možete pronaći Søby Brunkulsmuseum, radnički odnosno rudarski muzej na otvorenom gdje se isplati uzeti vodiča. Poluotok Blåvand poznato je odredište stranih i domaćih posjetitelja poznato po svojim ne samo jako dugim već i iznimno širokim pješčanim plažama. Budete li mu u blizini od polovice srpnja do polovice rujna, pješice otiđite na zaštićeni pješčani otočić Langli na kojem se nekoć čak nalazila škola, a danas je utočište velikom broju ptica.

Aktivnosti u pokrajini Zapadni Jutland

Ljubitelji boravka i aktivnosti na otvorenom ovdje će se osjećati odlično i zabavljeno. U malenom mjestu Noerre Nebel imate priliku otići na vođeno jahanje prirodom. Diljem regije postoji dvadesetak golf klubova i igrališta. No najveća atrakcija su već spomenute široke i duge pješčane plaže na kojima ćete naći ponude zanimljivih sportskih aktivnosti poput jedrenja zmajem i surfanja. U Båvandu i Videbaeku možete prošetati lijepim zoološkim vrtovima. U mjestu Skjern postoji odličan adrenalinski park u prirodi koji će predstaviti izazov i zabaviti cijeli obitelj. Zapadni Jutland će vam ponuditi skakanje s padobranom u tandemu, dvorane za slobodno penjanje, veslačke ture, daskanje za gliserom, ali ne zaboravite da su njegove pješčane plaže ono što nitko ne propušta doživjeti, a na njima možete uživati u gotovo svim spomenutim aktivnostima.

Usporite svoj ritam u pokrajini Zapadni Jutland. Odlučite se na odmor na zapadu Danske u jednom od naših apartmana ili više od tisuću kuća za odmor.

Putovanje Zapadni Jutland
Smještaj Zapadni Jutland