Balka - vile kuće i apartmani na otoku Bornholmu

Cijela će obitelj uživati u mjestu Balka na danskom otoku Bornholmu. Radi se o pravom malom raju na za obiteljski odmor obali sunčanog otoka u Baltičkom moru. Za otok Bornholm govore da je lokacija s najviše sunčanih sati u Danskoj.

Balka leži na najjužnijoj točki dat će vam pune ruke posla, namjeravate li se kupati, sunčati i odmarati. Ne samo da se ovdje nalazi omiljena plaža otoka i cijele Danske – Balka vam nudi jednu od najomiljenijih plaža cijele sjeverne Europe.

NOVASOL vam nudi apartmane, vile i kuće za odmor u Balki i njenoj blizini, a u svakom slučaju nedaleko prelijepe, slavne plaže. Bijeli pijesak će se pobrinuti za zabavu za sve uzraste. Ako ste ikad zamislili savršenu razglednicu baltičke plaže s plavim morem i bijelim pijeskom iz kojeg izbija busenje trave, onda je taj prizor Balka. Bez obzira na to tražite li skromnu kućicu za miran odmor ili luksuznu vilu sa svom potrebnom opremom, NOVASOL vam to može ponuditi.

Snježno bijeli pijesak i tirkizno plavo more učinili su Balku jednom od najomiljenijih kupališta cijelog otoka sunca, ne samo među Dancima nego i međunarodnim posjetiteljima, ljubiteljima Baltika. Cijela obitelj uživat će u krajolicima kao izrezanim iz slikovnice. Obvezno kušajte lokalne delikatese poput dimljene haringe.

Balka - vile kuće i apartmani na otoku Bornholmu

Popularne kuće za odmor u Balka

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Balka

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Balka

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Balka

Loading...