Kuće za odmor Rømø

Rømø u Sjevernom moru s jedne i Vadenskom s druge strane maleni je otok u Danskoj na kojem ćete pronaći sve što biste mogli očekivati od omiljenog otočkog odredišta. Pitomi Rømø nudi mirisni čisti zrak koji možete pronaći samo u Vadenskom moru. Ovo je oaza u jugozapadnom kutku Danske, daleko od svakodnevne vreve, koja je s kopnom povezana 9 km dugom cestovnom branom i jedan je od pet frizijskih otoka koji se rasprostiru duž obale južnog Jutlanda. Otok kojem je Vadensko more istočni, a Sjeverno more zapadni susjed pravi je raj za ljubitelje prirode.

Apartmani Romo

Popularne kuće za odmor u Otok Rømø

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Otok Rømø

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Otok Rømø

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Otok Rømø

Loading...

Apartmani Rømø

Ovdje je sve obilježeno udobnošću, odmaranjem i opuštanjem. To naravno vrijedi i za sve naše kuće za odmor i apartmane na otoku Rømø. Plima Vadenskog mora i pjeskovito močvarno tlo stvaraju okruženje koje je utočište iznimno zanimljivoj prirodi, osobito pticama čija jata možete vidjeti posvuda. Istražite okolicu prilikom šetnje ili, idealno, vožnjom biciklom te posjetite ljupke gradiće kao što su Tønder, Ribe i Møgeltønder na zapadnoj obali danskog poluotoka Jutlanda. Sam otok Rømø, osobito sa zapada, gotovo da je jedna od najduljih i najširih pješčanih plaža u Europi: ima približno 12 kilometara duljine i do 3 kilometra širine. Tu ćete naći dovoljno prostora za kupanje, igranje, jedrenje i surfanje. Nasred otoka se nalazi blaga uzvisina koja je idealna ne samo za pješačenje već i za uspon biciklom, a s nje možete vidjeti gotovo cijeli danski dio ovog mora. U toplijoj polovici godine posjetite Naturcenter Tønnisgård koji organizira različite vođene ture diljem otoka i njegove okolice. Nije li zabavno jednostavno „odšetati“ s otoka za oseke? Zašto ne biste otišli u kupovinu u srce otoka Røma, u Lakolk, ili posjetili susjedne otoke Mandø i Sylt ili pak otišli na izlet u ribarski muzej u lijepom Esbjergu. Ne treba naglašavati koliko ćete se zabaviti u LEGOLANDu koji se nalazi u gradu Billundu koji leži niti stotinu kilometara dalje. Tijekom cijele godine Vadensko je more jedno od važnijih staništa za ptice močvarice, a selicama je omiljeno odmorište na njihovom jesenskom putovanju na jug ili proljetnom povratku na sjever.

Kuće za odmor Romo

Putovanje na Rømø

Tisuće posjetitelja svake godine dolaze na Rømø i ovdje nikada nije dosadno. Doista ćete teško naći zamjerku količini i raznolikosti ponuda aktivnosti i zanimljivosti za cijelu obitelj, a obiluje gotovo svim sadržajima koji su vam potrebni za aktivni odmor. Vjerujemo da je upravo plaža koja gotovo da okružuje otok biti ono što će vam ostati u najljepšem sjećanju. Zrak s mirisom soli, povjetarac te pitomi plićaci Vadenskog mora idealni su za obiteljski odmor. No nije plaža sve. Na otoku se nalazi i trgovački centar Lakolk pored kojeg se često odvijaju različite manifestacije. Posjetite crkvu svetog Klementa čiji najstariji dio datira iz trinaestog stoljeća, a nalazi se na jugoistoku otoka. Otiđite na obilazak bunkera iz Drgog svjetskog rata ili na vožnju tradicionalnom zaprežnom kočijom. I ovdje na Rømu su svi svjesni da posjetitelji imaju različite potrebe. Zahvaljujući brani otoku se može lako i brzo pristupiti odnosno ponovno vratiti na kopno. Želimo vam srdačnu dobrodošlicu na biseru Vadenskog mora!

Pregledajte NOVASOLovu ponudu kuća za odmor i apartmana na otoku Rømø i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Danskoj.

Putovanje Romo