Kuće za odmor Als

Als je otok u Baltičkom moru, smješten na jugoistoku zemlje, između poluotoka Jutlanda i Fyna, a sedmi je otok po veličini u Danskoj. Proteže se u duljinom 34 kilometra, od plaže Købingsmark na sjeveru do poluotoka Kegnæs i plaže u mjestu Drejby na jugu, a krasi ga netaknuta priroda i čak 165 kilometara obale. Istočna obala je u obliku polumjeseca sa dinama i ravnom obalnom linijom punom šljunka, dok se na zapadnoj obali nalaze fjordovi i zaljevi, koji završavaju u fjordu Als (Alssund). Alssund odvaja Als od poluotoka Jutlanda, a fjord Flensborg ga odvaja od njemačkog kopna. Als je s Jutlandom povezan mostom u svom najvećem gradu, Sønderborgu, dok je sa susjednim Fynom povezan trajektnim linijama. Zato je Als lako dostupan i s danskog i njemačkog kopna. Na vama je da pregledate NOVASOlovu ponudu nekoliko apartmana i stotina kuća za odmor i odaberete upravo ono što želite i trebate za svoj sljedeći odmor. Tražite romantičnu kuću za odmor udvoje, kuću za obiteljski odmor na pješčanoj plaži ili veliku kuću za odmor sa svim svojim prijateljima? Pronađite ih na otoku Als.

Kuće za odmor Als

Popularne kuće za odmor u Otok Als

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Otok Als

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Otok Als

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Otok Als

Loading...

Apartmani Als

Obala danskog otoka pruža mnogo mogućnosti za ribolov i kupanje na uređenim plažama. Na središnjem dijelu sjeveroistočne obale nalazi se Nørreskov, veliko šumsko područje na 750 hektara koje se proteže duž obale, ali se širi više od kilometra u unutrašnjost otoka. Pjeskovito tlo, mješovite šume sa pješačkim stazama na kojima možete i voziti bicikl pa čak i sresti divlje životinje te ugodno ozračje upotpunjuju sliku ovog atraktivnog danskog otoka. U ovoj se šumi nalazi čak 80 povijesnih spomenika, pa čak i onih iz kamenog soba. Postoje dvije pješačke staze (crvena i plava), a budete li slijedili staze prema jugu, možete doći sve do krasne plaže Drejet u Drejbyju. Nigdje u Danskoj nećete naći toliko povijesti na geografski tako maloj površini, kao na Alsu. Kultura i umjetnost se miješaju sa znamenitostima, a zajedno čine savršen paket za zanimljiv odmor. Ne zaboravite da u svakom mjestu postoji i marina pa se možete okušati kao ribar ili moreplovac Baltikom na jedan dan.

Apartmani Als

Zanimljivosti na otoku Als

Sønderborg je najveći grad na otoku, a gotovo da je spojen s mjestom Augustenborg koje je nastalo širenjem oko palače po kojoj je nazvan. Malo sjevernije od njega leži otočić Katholm koji je idealan za kratke izlete. U Sønderborgu možete posjetiti odličnu marinu, ali i lijepi dvorac Sønderborg (Sønderborg slot). Na sjeveru otoka pronaći ćete zabavni park Universe. Dok ste još na sjeveru posjetite dvorac Nordborg. U selu Fynshav koje leži na kraju spomenute šume na sredini sjeveroistočne obale s trajektnom lukom nalazi se još jedan poznati svjetionik. Otokom se možete voziti automobilom, ali je u biti idealan za vožnju biciklom. Na poluotoku Kegnæs na jugozapadu nećete pronaći samo poznatu plažu već se tamo nalazi i poznati svjetionik i odlična lokacija za daskanje sa zmajem.

Upravo su kuće za odmor i apartmani na otoku Als idealan odabir za vrlo zanimljiv i ispunjen odmor. Pregledajte našu ponudu apartmana i kuća za odmor i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Danskoj.

Putovanje Als