Otok Falster - vile, kuće i apartmani

Mogućnosti za lijep odmor u Marielystu na Falsteru u Danskoj su beskrajne kao i široke, bijele plaže uzduž obale Baltičkog mora. Ukoliko želite nešto više od odmora na plaži, razne mogućnosti za sve generacije leže u blizini. Također ima mnoštvo mogućnosti za kupovinu, kako namirnica tako i umjetničkih predmeta, odjeće i suvenira, a sve po vrlo povoljnim cijenama. Ukratko, mnoštvo je mogućnosti za uzbudljiv i dugačak odmor, te vrlo vjerojatno ćete se i vi kao i većina gostiju tu ponovo vratiti.

Osim Marielysta na Falsteru se također nalaze i druga odmorišna odredišta, kao što je Sillestrup i Elkenøre, gdje se nalaze lijepe, pješčane plaže, prikladne za djecu i mjesta za miran i idiličan odmor.

Lolland, Falster, Møn i Južni Zeland odredišta su mnogih aktivnosti za čitavu obitelj. U Lollandu se nalazi Lalandia sa Knuthenborg safari-parkom, muzej automobila Ålholm i podmornica ''Whiskey-klase'' u Nakskovu. Falster nudi Nykøbing F. zoološki vrt, golf-park i zabavni park u Marielystu, zoološki vrt krokodila, plivački centar i centar srednjovjekovlja, a Møn i Južni Seeland, tematski park Bonbon, vapnenačku liticu i teksaški ranč.