Sandvig - kuće i apartmani za odmor u blizini prelijepe plaže

Ako ste ikad razmišljali o odmoru u Danskoj, Sandvig na krajnjem sjeveru otoka Bornholma bi bio naša preporuka. Ovo malo mjesto ribarske tradicije ima lijepu šetnicu, trgovine i restorane te lijepu plažu od najfinijeg pijeska. Ljepotu malog mjesta najbolje možete doživjeti prošećete li se ulicama stare jezgre ribarskog sela. Doživite onaj skandinavski osjećaj na baltičkom otoku i provedite svoj odmor u jednoj od kuća za odmor u Sandvigu u našoj ponudi. Otok Bornholm u Danskoj jedno je od najljepših mjesta za obiteljski odmor na sjeveru Europe.

Ferienhaus Sandvig - Bornholm

Popularne kuće za odmor u Sandvig

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Sandvig

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Sandvig

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Sandvig

Loading...

Kuće za odmor u mjestu Sandvig za sve ukuse i u svakom godišnjem dobu

Odmor u apartmanu ili kući za odmor u Sandvigu može biti lijep u svakom godišnjem dobu. Ljet se sav život događa vani, osobito na pješčanoj plaži, a u hladnijim mjesecima možete uživati na svježem zraku i u miru, a onda se povući u svoju prekrasnu kuću za odmor. Ovdje se mogu pronaći skromne i ljupke kuće za romantični odmor udvoje kao i luksuzne vile s bazenom u kojima imate sve što vam treba za savršen obiteljski odmor. Povedite i svog kućnog ljubimca, jer večina naših kuća za odmor i apartmana u kojima su ljubimci dobrodošli prihvaća ne samo jednog već i dva kućna ljubimca.

Zanimljivosti i atrakcije u blizini Sandviga

Otok Bornholm prepun je sadržaja koji će vaš odmor u Sandvigu učiniti zanimljivim. Osim prelijepih pješčanih plaža koje su se ugnijezdila među impozantnim klisurama, tu je i zanimljiva povijest i kultura. Široke i duge pješčane plaže idealne su za bezbrižnu dječju igru, a pogled vam ne priječi apsolutno ništa. Nakon napornog dana na plaži ili ručka u središtu ribarskog sela, posjetite najveću ruševinu sjeverna Europe, Hammerhus, i njegov impresivni fortifikacijski sustav kao i mali muzej. U njegovoj blizini leži i malena luka Hammerhavn, smještena među liticama. Krivudava cesta vodi do lučice gdje možete pogledati izložbu sa stalnom postavom o povijesti luke koja je povezana s obližnjim kamenolomom granita. Zašto ne biste razgledali tradicionalne drvene brodove ili možda čak otišli na vođeni izlet na jednom i posjetili špilje skrivene u klisurama.

Učinite svoj odmor u Danskoj nezaboravnim i pregledajte našu ponudu kuća i apartmana za odmor u Sandvigu na lijepom Bornholmu.