Kuće za odmor Istočni Jutland

Istočni Jutland područje je koje se proteže istočnom polovicom i obalom poluotoka Jutlanda od fjorda Mariager na sjeveru bez poluotoka Djursjlanda pa sve do do otoka Fyna na jugu. Iz Hrvatske je u Dansku najlakše doći letom u Kopenhagen, a Istočni Jutland ima čak dvije velike zračne luke koje su povezane s glavnim gradom države: Billund u unutrašnjosti na jugu i još veću zračnu luku u Aarhusu koji leži na središnjem dijelu istočne obale. Dolazite li na sjever pokrajine Istočni Jutland, možete sletjeti u Aalborg, veliki grad na u susjednoj pokrajini. Aarhus je veliki lučki grad i najveće mjesto cijelog kopna Danske. Pregledajte našu ponudu kuća za odmor i pronađite upravo onaj romantični apartman s pogledom na more, onu kuću s kaminom za opuštanje s obitelji ili vilu s mnoštvom zabave za sve prijatelje koji ljetuju s vama.

Kuće za odmor Istočni Jutland

Popularne kuće za odmor u Istočni Jutland

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Istočni Jutland

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Istočni Jutland

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Istočni Jutland

Loading...

Putovanje na Istočni Jutland

Lijepa obala istočnog Jutlanda je idealna za opuštajući i aktivni odmor u Danskoj. Ako i vi žudite za opuštenim odmorom u tišini prirode, upravo su seoski krajolici pokrajine Istočni Jutland najbolji odabir destinacije za odmor. Uživajte u pogledu na more, zelene šume bukve, ravne nizine, brežuljke, jezera i potoke. Želite li pak biti nešto aktivniji tijekom odmora ili uživati u gradskoj vrevi, preporučujemo odabir kuće za odmor u blizini nekih od gradova. Ovdje ćete pronaći zabavni park sa životinjama, zabavne i adrenalinske parkove i muzeje. Zoološki vrt u mjestu Givskud sigurno se nalazi u pet omiljenih atrakcija cijele Danske. U svim posjećenijim odredištima postoji dobra ponuda aktivnosti poput surfanja, tenisa i adrenalinskih sportova. Plaže istočnih obala prikladne su za kupanje obitelji s djecom, ulaz u more je mahom plitak i uglavnom nema jakog vjetra. Ribolov odnosno udičarenje mogući su s obale, na moru, fjordovima, ali i jezerima i ribnjacima. Ljubitelji golfa, početnici i oni iskusniji uživat će na lijepim i prostranim golf igralištima i kubovima kojih u pokrajini ima desetak. Jahanje, vožnja bicikla i pješačenje klasične su aktivnosti kojima se možete baviti posvuda u pitomoj regiji. Područje je poznato po razvijenoj poljoprivredi, ali i suvremenim tehnologijama, poput opskrbe energijom vjetra, u kojoj su vodeći u ovom dijelu svijeta, pa vam velike vjetrenjače mašu u pozdrav kamo god da krenete.

Putovanje Istočni Jutland

LEGOLAND u pokrajini Istočni Jutland

Osim spomenutog glavnog grada regije i brojnih kulturnih, zabavnih i povijesnih zanimljivosti koje nudi te zoološkog vrta nalik na safari park koji se nalazi u Givskudu, ono što ni u kojem slučaju ne smijete propustiti, zateknete li se u pokrajini Istočni Jutland, bez ikakve sumnje je LEGOLAND. Grad Billund prava je obećana zemlja za djecu svih uzrasta, pa i onu veliku djecu koja su odavno punoljetna. Ne brinite za suvenire jer su sve trgovine odlično i gotovo jednako opremljene. Posjetite neki od restorana ili ponesite svoju košaru za piknik na jednoj od zelenih površina u LEGO parku. Posjetite i muzej LEGO House. No nije ovdje baš sve LEGO. Tu je i park skulptura Skulpturpark Billund, muzej Teddy Bear Art Museum i zabavni park i vodeni park Lalandia.

Istočni Jutland, njegova zelena polja i šume te pješčane plaže uz pitomo more ponudit će vam idealno okruženje za miran odmor pun aktivnosti. Sve što trebate napraviti jest pregledati našu ponudu kuća za odmor i apartmana te rezervirati svoj idealni smještaj.