Kuće za odmor Južni Jutland

Južni Jutland (južni Jylland) najjužnija je kontinentalna pokrajina lijepe Danske. Sjeverno leži ostatak poluotoka Jutlanda, dok se Njemačka nalazi južno od njega. Pokrajina je osobito omiljena među svojim odanim posjetiteljima iz Njemačke, ali naravno i Danske jer je ovo područje ne samo topliji dio Danske već se tu nalaze široke i kilometrima duge pješčane plaže. Južni Jutland će biti pravo otkriće svim ljubiteljima odmora ispunjenog istraživanjem danske povijesti i najbolje danske zabave. Ne samo da vam možemo ponuditi apartmane i kućice za romantični odmor udvoje ili obiteljski odmor, već možete rezervirati i velike kuće za odmor za dvadeset ili više gostiju koje su idealne za velika obiteljska druženja ili zajednički odmor skupine prijatelja. Pretražite našu ponudu kuća i apartmana koje nude unutarnje ili vanjske bazene, saune, whirlpoole i rezervirajte upravo onaj pogled na pješčanu plažu koji već odavno priželjkujete.

Kuće za odmor Južni Jutland

Popularne kuće za odmor u Južni Jutland

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Južni Jutland

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Južni Jutland

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Južni Jutland

Loading...

Apartmani Južni Jutland

Nigdje drugdje u Danskoj nećete naći toliko mnogo zanimljivosti i privlačnih sadržaja za razbibrigu kao u pokrajini Južni Jutland. Zanimljivi otok Als nije samo lijepi otok pun malih ribarskih mjesta koja su očuvala izvornu arhitekturu i drevne tradicije  već i povijesne zanimljivosti poput dvorca Sonderborg s muzejom koji je otvoren cijele godine i posjeda Sandbjerg, ali i zabavni znanstveni park Universe ili posjetite Tinglev i zabavite se u zabavnom adrenalinskom i vodenom parku Sommerlandu Syd. Poželite otići na malo dulji izlet, sigurno se isplati posjetiti zoološki vrt u mjestu Givskudu vas čekaju zanimljive životinje, ali i pravo iznenađenje jer je zamišljen kao safari park u kojem životinje slobodno lutaju dok ih vi gledate iz automobila ili autobusa koji pripadaju parku. Možete ga posjetiti od početka travnja do kraja listopada. Treba li naglašavati da se u Billundu nalazi LEGOLAND? Zabavu u vodi u zimskim  mjesecima možete pronaći u SlotssøBadetu u Koldingu gdje vam je na raspolaganju odličan bazenski kompleks sa sadržajima i zabavnim programima za najmlađe plivače. Otkrijte Južni Jutland na biciklu!

Ljepote pokrajine Južni Jutland

Priroda ovog područja često se nalazi na danskim razglednicama. Istočna obala je razvedena i skriva brojna mala mjesta i bogata je otocima koji leže u fjordu Flensborg poznatom kao vrata Baltika, dok je zapadna obala Južnog Jutlanda većinom zaštićeno područje nevjerojatno lijepog Vadenskog mora. Vadensko ili Waddensko more prostire se od zapadnih danskih obala preko Njemačke sve do sjevernih obala Nizozemske. Na jugozapadu pokrajine leže močvarna područja s nevjerojatnim brojem divljih ptica, a brežuljkasta te šumovita područja na sjeveroistoku čine ovaj okoliš jednim od najraznolikijih u zemlji. Jeste li znali da je crvenokljuni labud nacionalna ptica Danske? Ova raznolikost zabavnih zanimljivosti i očaravajuća priroda čine Južni Jutland biserom među sjevernim europskim destinacijama. U kombinaciji s idealnim smještajem pružit će vam odmor koji će vam uvijek ostati u lijepom sjećanju. Odabir one prave kuće ili apartmana za odmor za odmor uvijek je idealno polazište, slijedi mu rezervacija, a cilj je savršeni odmor za vas, vašu obitelj i prijatelje.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana u Danskoj i otkrijte Južni Jutland!