Limfjord - vile, kuće i apartmani

Želite li provesti svoj odmor u Danskoj u kući za odmor ili apartmanu na području Limfjord, možete biti sigurni da ste odabrali pravu lokaciju za opuštajući odmor sa svim sadržajima koji su za njega potrebni. Sve što trebate napraviti jest pretražiti našu ponudu apartmana i kuća za odmor na Limfjordu i uživati u svom odmoru na sjeveru danskog poluotoka Jutlanda (Jyllanda).

Ovdje na lijepom Limfjordu NOVASOL nudi velik izbor lijepih apartmana i kuća za odmor odlučite li se na odmor u Danskoj. Danska je kolijevka NOVASOLa i zato se upravo ovdje najbolje vidi kvaliteta i pouzdanost naše ponude vila, kuća i apartmana za odmor. Limfjord je idealna lokacija ne samo za obiteljski odmor već i za boravak grupe prijatelja koji žele uživati na dugim pješčanim plažama. Otkrijte ovaj zanimljivi skandinavski krajolik koji vam nudi lijepu kombinaciju krajolika u kojem se izmjenjuje fjord i blagi brežuljci koji nalikuju na livade. Krajolik Limfjorda karakteriziraju prostori niske vegetacije, zelene šume bukve, prekrasne plaže, prostor idealan za opuštajući i aktivan odmor, a zbog povoljnih vjetrova nude se razne mogućnosti za aktivnosti na vodi, kupanje, surfanje, ronjenje, jedrenje, ribolov – samo vas vaša mašta može ograničiti.

Tražite li kuću za odmor za svoju obitelj s djecom u Danskoj, kuće i apartmani za odmor u Limfjordu će vam se zasigurno svidjeti. Ima li što bolje za bezbrižnu dječju igru od pijeska prošaranom travama u krajoliku kojemu je vaša visina već ozbiljno brdo? Ovdje se djeca mogu bezbrižno igrati i juriti svojim pješčanim dinama, a ne mogu umaći vašem pogledu. Kuće za odmor za deset ili više osoba u pravilu nude prostoriju za igru ili zajedničko druženje. Možete krenuti na izlet u obilazak bilo kojeg od zanimljivih gradića na obalama Limfjorda: Skive, Nykøbing Mors ili Farsø. Posjetite li Aalborg i njegovu luku, imate idealnu priliku otići na izlet brodom i razgledati Limfjord s mora. Odete li na plažu Hvalpsund možete se zabaviti u blizini luke, a očekuje vas bijeli pijesak i odlučna skakaonica. Ertebølle se diči svojim klisurama u kojima su nađeni fosili, a more je duboko neposredno uz obalu te stoga idealno za ronjenje. Plaža Trend nudi pogled na otočić Livø, a ovo je možda najbolja plaža za pbiteji s manjom djecom, jer doista dugo morate hodati plićakom da biste nakon što sjednete u njega bili tek do ramena u moru. S druge strane, ova je lokacija idealna i za surfanje. Djelomično šljunčana plaža s lijepim molom je Rønbjerg, a još jedna slična šljunčana plaža je i Løgstør.

Ima mnogo privlačnih izletničkih odredišta, a jedan od njih je Centar kamenog doba u Ertebølleu (otvoren od travnja do listopada) gdje se može doživjeti svakodnevicu ljudi iz tog razdoblja. Preporučamo dnevni izlet do malenog otoka Livøa, u središtu Limfjorda. To je zaštićeni dio prirode s raznolikim biljnim i životinjskim svijetom. Trajektne linije iz luke u Rønbjergu, omogućuju svakog dana prijevoz barem u pet ako ne i osam navrata, a vožnja traje dvadesetak minuta. Područje Limfjorda gdje se nalaze vile, kuće za odmor i apartmani, sa svojom prirodom i drugim posebnostima, pružit će uistinu ispunjene i zanimljive dane tijekom odmora u lijepoj Danskoj.

Urlaub am Limfjord - Ferienhaus Limfjord

Popularne kuće za odmor u Limfjord

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Limfjord

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Limfjord

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Limfjord

Loading...