Sandkas - kuće i apartmani za odmor na danskom otoku sunca

NOVASOL nudi lijepe kuće i apartmane za odmor u Sandkasu. Okružene su prirodom, a idealne su za odmor udvoje, obiteljski odmor ili odmor s prijateljima. Na sjeverozapadu danskog otoka Bornholma u blizini Sandkasa nalaze se i poznati Allinge i Sandvig. Radi se o malim ribarskim mjestima koja imaju ljupku turističku ponudu restorana, izleta i plaža za savršen odmor na Baltiku. Upravo ovdje leže prapočeci turizma na otoku Bornholmu, među ovih starim uličicama. Oko 1900. prvi posjetitelji došli su ovamo kao gosti na danski otok sunca da bi se odmorili i opustili na krajnjem sjeveru otoka Bornholma. Zato vam NOVASOL danas može ponuditi odlične kuće za odmor u Sandkasu u Danskoj.

Brede sandstrande, aktiviteter i naturen og historiske attraktioner venter dig i Sandkås

Popularne kuće za odmor u Sandkas

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Sandkas

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Sandkas

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Sandkas

Loading...

Odmor u Sandkasu na otoku Bornholmu

Odmor u kući u Sandkasu odlična je ideja u svako doba godine, jer će vam svako godišnje doba ponuditi malo drugačiju, no svejedno odličnu atmosferu. Brojne NOVASOLove kuće za odmor na području Sandkasa često se nalaze uz samu morsku obalu ili raspolažu panoramskim prozorima s kojih se pruža fantastičan pogled na more. Ovdje možete doživjeti čudesna jutra uz šalicu kave s prekrasnim pogledom na istok gdje se prostire Baltičko more. Tijekom ljeta većinu ćete vremena provoditi na plaži, na izletima, u aktivnostima ili uživajući na vlastitoj terasi. Ostala godišnja doba imaju svoju čar o ovdje ćete možda još više uživati u svom odmoru, ne bude li mjesto vrvjelo posjetiteljima. Ovdje vam možemo ponuditi luksuzne kuće za odmor s vlastitim wellnessom, saunom, whirlpoolom pa čak i grijanim bazenom tako da možete uživati kad god vam padne na pamet. Nemojte se prvo zaboraviti umoriti šećući Osteeluftom, a nakon opuštanja u wellnessu sjesti pred svoj kamin.

Prekrasne kuće u Sandkasu za odmor na otoku Bornholmu

Nudimo vam različite kuće i apartmane za odmor, od jednostavnih i skromnih do onih luksuznih, od manjih za romantičan odmor udvoje, do velikih kuća za obiteljska ili prijateljska okupljanja. NOVASOL nudi smještaj za odmor s privatnom sferom za vašu obitelj i prijatelje. Ovdje na otoku Bornholmu u Danskoj možete bez problema pronaći kuću za odmor koja vam je potrebna i upravo onu koju želite.

Što vidjeti na otoku Bornholmu

Ovo nije Danska kakvom je zamišljate. Sjever otoka Bornholma stjenovit je i brežuljkast i tako nudi različite mogućnosti za boravak na otvorenom. Brojne aktivnosti i atrakcije stoje vam na raspolaganju. Posjetite više desetaka metara visoke klisure i posvjedočite bogatstvu skandinavske flore i faune, jer se ovdje nalaze vrste koje ne možete naći drugdje. Između tih klisura skrivaju se prelijepe uvale i plaže. Vjerojatno ćete zaboraviti da ste u Danskoj, jer otok Bornholm nema toliko padalina, a ono čega ima dosta su sunčani sati. Zato ga i zovu danskim otokom sunca. Obližnja mjesta s lijepim plažama, Sandvig i Allinge, zasigurno su vrijedna posjeta.

Pregledajte NOVASOLovu ponuda kuće i apartmana u Danskoj i provedite odmor iz snova na otoku Bornholmu!