Costa Calida - kuće za odmor

Provedite nezaboravan odmor u Costa Calida! Rezervirajte smještaj u jednoj od naših predivnih kuća za odmor i provedite odmor u Španjolskoj

Costa Calida što bi u prijevodu znači topla obala, kao što i sam naziv kaže poziva vas na potpuno uživanje u suncu i morskim radostima. Obala je duga čak 250 kilometara a pripada regiji Murcia. Predivne pješčane plaže nude bezbroj aktivnih sadržaja, pogotovo su idealne za vodene sportove. Naučite surfati, jedriti, roniti ili jednostavno uživajte sunčajući se ili ispijajući kavicu na suncu u nekom od kafića. Španjolska je zemlja koja ima sve! 

Skrivenih, romantičnih uvala ovdje ima dovoljno za potpuno opuštanje i uživanje u nezaboravnom odmoru. Costa Calida ima posebnu mikroklimu i ovdje je prosječna temperatura oko 18C cijele godine, stoga možete ovdje ljetovati zapravo cijele godine i uživati u odličnoj klimi. Kušajte španjolske tradicionalne specijalitete, odlična vina ove regije te kroz razgledavanje gradova španjolsku kulturu i običaje. 

Uživajte u restoranima s pogledom na more, ili u večernjim satima u barovima u dobrom društvu i zabavi.

Ujedno posjetite i Murciu koje je poznata po svom sveučilištu u koji svake godine stiže velik broj studenata. Ovaj regija poznata je po cvijeću, velikoj laguni Mar Menor, plantažama voća i povrća, te bogatom kulturnom baštinom. Grad je osnovao Abd Al Rahman II. u 9.stoljeću., a iz tog su razdoblja ostali samo ostatci bedema. Španjolska je idealna zemlja za odmor s obitelji i prijateljima!

Murcia nudi besplatne izlete po gradu, stoga za sve dodatne informacije možete se obratiti turističkoj zajednici Murcie koja će vam dati sve potrebne informacije. U Murciji ima nekoliko zanimljivosti koje ne smijete propustiti. NOVASOL kuće za odmor nude vam komfor i mogućnost da se u potpunosti odmorite. Izaberite smještaj po vašim željama i provedite nezaboravan odmor sa obitelji i prijateljima na predivnoj obali Costa Calida.

Costa Calida

Popularne kuće za odmor u Costa Calida

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Costa Calida

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Costa Calida

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Costa Calida

Loading...