Cartagena - kuće za odmor

Španjolski grad smješten u regiji Murcia koji leži u zaljevu Costa Calida. Cartagena je jedna od najznačajnijih luka u Španjolskoj. Stari dio grada leži na 5 brdašca zbog čega se u antičko vrijeme nazivala malim Rimom. Cartagena ima prosječnu temperaturu oko 20C. Grad obiluje znamenitostima i kulturnom baštinom. Možete posjetiti neke od zanimljivih spomenika kulture kao npr.: Augusteum, Rimsko kazalište, Decumano i slično.

Tu su i razni muzeji poput etnološkog, pomorskog muzeja i mnogih drugih. U Cartageni se održavaju razni festivali poput jazz festivala i filmskog festivala oboje u studenom mjesecu. U brojnim lokalnim restoranima moći ćete kušati neke od pravih španjolskih delicija poput deserta od suhih smokvi ili specijaliteta sa ribom i rižom. Dok ste ovdje posjetite i poznatu lagunu Mar Menor koja je 25 kilometara udaljena. Ovaj grad nema plaže ali možete na plažu u Calu Cortinu koja se nalazi u blizini.

NOVASOL kuće i apartmani za odmor su vam na raspolaganju! Izaberite prema svojim željama, kuću s bazenom ili bez bazena, apartman ili vilu, na vam je izbor. Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude i uživajte na odmoru u Španjolskoj.

fried fish

Popularne kuće za odmor u Cartagena

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Cartagena

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Cartagena

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Cartagena

Loading...