Torre-Pacheco - apartmani za odmor

Rezervirajte NOVASOL kuću ili apartman u mjestu Torre-Pacheco! Torre Pacheco smjestio se na jugoistočnoj strani Španjolske i spada pod regiju Murcia. Malo uvučen u unutrašnjost Španjolske nudi opušten odmor za one željne istraživanje kulturne baštine, predivnih krajolika i znamenitosti.

apartmani torre pacheco

Popularne kuće za odmor u Torre-Pacheco

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Torre-Pacheco

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Torre-Pacheco

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Torre-Pacheco

Loading...

Apartmani Torre-Pacheco

Najviše apartmana u Torre-Pacheco NOVASOL nalazi se u uređenim turističkim naseljima koja nude kompletan doživljaj i brojne mogućnosti na odmoru. Osim aktivnosti i mogućnosti poput igranja golfa u uređenim turističkim naseljima možete posjetiti i zanimljivosti ovog mjesta. Povedite svoju obitelj na odmor i uživajte u predivnom krajoliku ove regije. Ukoliko ste na odmoru sa manjom djecom odaberite neku od brojnih plaže u regiji Murcia koje su potpuno prilagođene obiteljskom odmoru. Posjetite i Cartagenu dok ste ovdje na odmoru koja nudi pregršt aktivnosti i zanimljivosti. Španjolska je jedna od najpopularnijih zemlja za odmor. Kada dođete ovdje shvatiti ćete i zašto.

Rezervirajte još danas NOVASOL smještaj u Španjolskoj. Kompletnu NOVASOL ponudu kuća i apartmana za odmor možete pogledati na našoj stranici.

Zanimljivosti Cabezo Gordo

Uživajte u krajoliku Cabezo Gordo najvišeg brežuljka koji ima mramornu strukturu još iz najstarijih geoloških razdoblja. Smješten je na 312 metara nadmorske visine. Za sve one željne aktivnijeg odmora, planinarenje na Cabezo Gordo bit će pravi užitak.

Ljubitelji kulturne baštine mogu posjetiti Castillo de Ros poznati dvorac, dok će ljubitelji prirode biti očarani pećinom La Cueva del Agua do koje vode stepenice i uređen put. Iznad  pećine vidjeti ćete predivan vodopad.

Rezervirajte NOVASOL kuću za odmor za cijelu obitelj i krenite na putovanje u Španjolsku! Nećete pogriješiti odabirom NOVASOL smještaja. Sve su NOVASOL kuće za odmor potpuno opremljene i pružaju ugodan i opušten odmor.

Posjetite i grad Murciu središte ove regije i uživajte u brojnim restoranima. Upoznajte španjolsku kulturu i običaju kroz gastronomske delicije i saznajte zašto je španjolska kuhinja jedna od poznatijih na svijetu.