Santa Margalida - kuće i apartmani za odmor

Rezervirajte smještaj na otoku Mallorca u Španjolskoj i posjetite ovaj divan gradić koji će vas oduševiti svojim šarmom. Susjedni je grad Can Picafort. NOVASOL nudi komforne kuće za odmor u mjestima u okolici koje svakako morate posjetiti dok ste ovdje na odmoru. NOVASOL vile i kuće za odmor imaju sve što trebate za potpuno opušten odmor. Santa Margalida udaljena je 45 kilometara od grada Palma de Mallorca. Gradovi koji su najbliži su Muro i Llubi. Lijepe pješčane plaže čekaju vas na obali Aludie koje su samo nekoliko kilometara udaljene. Rezervirajte još danas predivne kuće uređene u španjolskom stilu i priuštite si idealan odmor za sebe i svoju obitelj. S'Albufera je nacionalni park koji će oduševiti ljubitelje prirode ali i obitelji s djecom. 

Mallorca nije poznata samo po kilometrima dugim pješčanim plažama, sanjarskim uvalama, spokojnoj unutrašnjosti otoka, brdima ili strmoj litičastoj obali, o koju se razbija more. Naprotiv , sunčani otok pruža nevjerojatne fascinirajuće prizore, koji se vrlo razlikuju od ostalih otoka.

Vrijedan preporuke je svakako izlet u gorski lanac Sierra de Tramuntana, koji se pruža paralelno sa morem na sjeveroistoku. Tu možete posjetiti slikovito mjesto Calvía, smješteno u tipičnom mediteranskom krajobrazu, sa njegovom romansko-gotičkom crkvom Iglesia Parroquial i dvorcem Castillo de Bemdinat iz 18. stoljeća.

mallorca

Popularne kuće za odmor u Santa Margalida

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Santa Margalida

Loading...