Palma de Mallorca - vile, kuće i apartmani

Na otoku Mallorca smjestila se luka i grad po imenu Palma de Mallorca, koja je poznato i popularno turističko mjesto. Nalazi se na južnoj strani otoka u zaljevu Palma. Razgledavanje započnite gotičkom katedralom oko koje se nalaze razne trgovine, kafići i ujedno taj dio je stariji dio grada koji će vas oduševiti monumentalnim građevinama, predivnom arhitekturom i sličnim zanimljivostima. Ispod katedrale započinje i luka koja se proteže sve do zapadne strane mjesta.

mallorca

Popularne kuće za odmor u Palma de Mallorca

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Palma de Mallorca

Loading...

Predivne plaže i bezbroj aktivnosti čekaju na vas

U blizini katedrale (otprilike 15 minuta šetnje ) nalazi se i gradska plaža na kojoj se možete osvježiti u bilo koje doba dana. Ako ste više ljubitelj mirnijih mjesta, udaljenijih plaža od gradske gužve i buke, onda vam predlažemo da se uputite na lijepu plažu Portixol, koja je udaljena 3 kilometara istočno od centra grada. Tu ćete pronaći divnu plažu ali i kafiće i razne druge sadržaje. Ukoliko nastavite još istočnije prema aerodromu naći ćete plažu pod imenom Playa de Palma koja je popularno okupljalište surfera i ljubitelja vodenih sportova.

Ako se uputite na zapadnu stranu Mallorce, susjedna Cala Major i Illetas nude predivne pješčane plaže gdje ćete također moći uživati u suncu, moru i odmoru. Ukoliko poželite nešto si kupiti i uživati i shoppingu Palma de Mallorca je pravo mjesto za to. U centru grada par je ulica koje su namijenjene upravo za prave ljubitelje kupovine. Ako želite na izlet brodom u velikoj marini pronaći ćete mnoge opcije rezerviranja izleta. Ukoliko želite iznajmiti bicikle to ćete moći učiniti na više mjesta, pa uživati na biciklističkim stazama u prirodi i krajoliku sa obitelji i prijateljima. Što god poželite ovdje ćete moći.

Palma de Mallorca je popularno turističko mjesto i zaista ima sve za vaš jedinstven i idelana odmor. Rezervirajte kuću za odmor ili apartman za odmor iz NOVASOL ponude i uživajte na odmoru u Španjolskoj!