Muro - kuće za odmor

Muro je predivan pitoreskni grad koji će vas oduševiti svojom kulturom, poviješću ali i predivnom pješčanom plažom Playa de Muro koja se nalazi u blizini grada kao i brojnim sadržajima koje plaža nudi. Muro se može pohvaliti odličnim vinom koji se ovdje proizvodi kao i svježim lokalnim proizvodima. Možete posjetiti poznati vinograd Bodega Butxet gdje ćete kušati odličan Syrah.

Za one koji vole kulturnu baštinu i muzeje tu je Museo Etnologico de Muro u kojem ćete imati prilike vidjeti zanimljive primjere kulture i nekadašnjeg način života u ovim krajevima. Crkva Sant Joan Baptista impozantna je 400 godina stara crkva gotičkog stila koju isto tako možete razgledati. Ukoliko vas zanima okolica Mura posjetite i ostale tradicionalne gradiće; Llubi, Santa Margalida, Sa Pobla i Buger. Festival San Joan se održava u srpnju mjesecu i traje dva tjedna, a veliki sajam se održava početkom studenog kad je glavna atrakcija sajma ogromna bundeva.

Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude i uživajte u španjolskoj kulturi, predivnom šarmantnom gradiću i njegovoj okolici i odličnoj gastronomiji i vinu. Provedite nezaboravan odmor u Španjolskoj i uživajte sa obitelji i prijateljima na odmoru!

eml233

Popularne kuće za odmor u Muro

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Muro

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Muro

Loading...