Sóller - kuće i apartmani za odmor

Predivan španjolski gradić koji skriva mnoge prirodne ljepote i znamenitosti. Možete ga razgledati u jednom danu ili u nekoliko dana. Tradicionalan, autentičan gradić smješten je u ''dolini naranča'' ili ''dolini zlata'' kako se to ovdje naziva.

Smješten sjeverozapadno od Mallorce ovaj je grad postao važan i poznat zbog doline naranči koje su se izvozile s obližnje zapadne obale Puerto de Sóller u Francusku početkom 19.stoljeće kada je ovaj kraj bio izoliran zbog planine koja ga je dijelila od Mallorce. Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude i provedite nezaboravan odmor u gradu Sóller i okolici. Mnogo komfornih apartmana i kuća za odmor NOVASOL nudi u Mallorci koja je nezaobilazna točka na vašem putovanju u ove krajeve.

citrus

Živahno mjesto za divan odmor

Sóller je živahno mjesto, sa tržnicom punom lokalnih proizvoda, malih trgovina ali ovaj grad nudi i predivne muzeje koje svakako preporučamo posjetiti. Posjetite muzej; Museu Balear de Ciències Naturals, ili botanički vrt Jardí Botànic sa brojnom i različitom vegetacijom biljaka, a koji je malo udaljen od samog centra.

Posjetite i zgradu Art Nouveau koja je restaurirana i koja sadrži brojnu kolekciju slika poznatih slikara i umjetnika.“Sa Fábrica” je jedan od domaćih brendova koji proizvodi sladoled i jedan je od najpoznatijih proizvođača sladoleda, koji vjerujemo, nećete propustiti okusiti! Ujutro, u svojoj kući za odmor iscijedite naranče iz ove doline i popijete svježe ocijeđen sok na svojoj terasi te uživajte u nezaboravnom odmoru u Španjolskoj!

soller