Fornalutx - kuće za odmor

Šarmantni gradić u Španjolskoj poziva vas da ga posjetite! NOVASOL vam nudi predivne kuće i apartmane za odmor u Španjolskoj! Ovaj planinski gradić smješten među brežuljcima sa kojeg seže pogled prema dolini Sóller. Nalazi se na sjeverozapadu otoka Mallorce. Ovdje ćete se moći potpuno odmoriti. Često se ovaj gradić naziva najljepšim malim gradićem, uvjerite se i zašto. Rustikalni šarm daju zgrade i kuće tipične španjolske arhitekture, male uličice te kulturne znamenitosti. Ovaj gradić ocrtava kulturu i način života ljudi na Mallorci koja je ujedno i najveći otok u Španjolskoj.

mallorca

Najljepše malo mjesto u Španjolskoj

Vidjeti ćete predivne građevine, crkvu koja ima gotičkih elementa ali i baroknih. Fornalutx je mjesto jako dobro očuvano zbog čega je poznat. Rezervirajte smještaj na ovom otoku i upoznajte španjolsku kulturu a na odmoru naučiti španjolski!

Rezervirajte predivne vilu ili kuću u savršenom ambijentu sa pogledom na more ili krajolik i neka vaš odmor započne. U kućama za odmor koje su u potpunosti opremljene moći ćete uživati u komforu. Restorani nude lokalne specijalitete, najviše morske u kojima ovdje možete uživati. Isto tko ne zaboravite probati lokalna vina, jer poznato je da su španjolska vina jedna od najboljih na svijetu. Uživajte i u tapasima, ili proizvodima od kruha koje možete naći svježe u lokalnoj pekarnici koja radi tradicionalne kolače i pekarske proizvode. Pregršt je toga za posjetiti, kao i mnogo događaja pogotovo u 9 mjesecu.

Rezervirajte još danas kuću iz NOVASOL ponude i uživajte u odmoru u Španjolskoj!