Alcudia - kuće i apartmani

Provedite svoj godišnji odmor u gradu Alcudia u Španjolskoj! Rezervirajte već danas savršenu kuću za odmor iz NOVASOL ponude! Ovo mjesto najčešće posjećuju obitelji s djecom jer Alcudia nudi brojen aktivnosti i mogućnosti te sadržaje za djecu. Tu se nalaze vodeni i zabavni parkovi za djecu, predivne duge plaže na kojima će se cijela obitelj opustiti i relaksirati. Izaberite smještaj iz NOVASOL ponude, neku mirnu kuću sa bazenom povučeniju od grada i gužve, apartman u gradu ili kuću u nekom ruralnom mjestu, na vama je da izaberete što god poželite. NOVASOL ima mnogo objekata koji su prilagođeni svakome gostu.

Alcudia je smještena sjeveroisočno od Mallorce koju isto tako svakako posjetite i iskusite sve čari španjoslje kuhinje i gastornomije. Vruće, ljetne noći provedite ispijajući koktetle u nekom od barova u blizini plažee i uživajte u zalasku sunca.

Stariji dio grada ima dva ulaza Porta del Moll i Puerta de Mallorca. Prošetajte centrom grada, okusite lokalne namirnice na tržnici, ispijajte kavicu sa pogledom na znamenitosti i uživajte u španjolskoj kulturi i izričaju.

Posjetite crkvu Sant Jaume ili se izgubite u malim ulicama uživajući u tradicionalnoj španjolskoj arhitekturi. Rezervirajte kuću za odmor za sebe i svoju obitelji i ne propustite idealan odmor u Španjolskoj. Gdje god željeli otići u Španjolskoj pronaći ćete NOVASOL objekte koji su vam na usluzi.

eml240

Popularne kuće za odmor u Alcudia

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Alcudia

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Alcudia

Loading...
alcudia eml240