search

Mallorca - vile, kuće i apartmani

Posjetite ovo divno mjesto i dopustite da vas Španjolska oduševi! Rezervirajte vilu, kuću ili apartman u Mallorci i uživajte u aktivnostima mjesta! Mallorca se nalazi u Sredozemnom moru i dio je arhipelaga Balearskih otoka.

Dama Sredozemnog mora

Elegantan otok raznolike flore i faune, prekrasnih plaža, gastronomske ponude ali i otok opuštanja, kulture i zabave odredište je mnogobrojnih turista.

Otok smješten u srcu Mediterana, dio je Balearskog arhipelaga gdje sunce sja gotovo cijele godine a osim atraktivnih mediteranskih plaža, sakrivenih uvala prikrivenih finim pijeskom nudi bezbroj mogućnosti sportova na vodi. Otok krasi Nacionalni park, nekoliko rezervata prirode, dvije planine Puig Major sa nadmorskom visinom od 1.445m te Puig de Massanella 1.367m a zbog svoje povoljne blage klime na otoku se nalazi i oko 1.500 različitih biljnih vrsta. U zimskim mjesecima otok krase mnogobrojna stabla badema u cvatu i time pejzaž čine još posebnijim.

Vrlo popularna Mallorca predstavlja se osim bogate flore i prelijepih plaža mnogobrojnim luksuznim vilama, kućama i apartmanima za odmor.