Costa Blanca - vile, kuće i apartmani za odmor

Costa Blanca je idealno mjesto za vaš sljedeći odmor. Naziv Costa Blanca se koristi za obalu u pokrajini Alicante između gradova Denia na sjeveru i Pilar de la Horadada na jugu. Costa Blanca ima naziv i po bijelim fasadama kuća ali i po bijelom pijesku. Ovdje se nalaze predivne pješčane plaže o kojima ste sanjali, na kojima se možete sunčati, kupati, odmarati i uživati s obitelji i prijateljima.

costa blanca

Popularne kuće za odmor u Costa Blanca

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Costa Blanca

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Costa Blanca

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Costa Blanca

Loading...

Duge pješčane plaže sa bijelim pijeskom - raj na zemlji!

Španjolska ima toliko mnogo za ponuditi a NOVASOL raspolaže kućama i apartmanima diljem Španjolske koje već danas možete rezervirati. Costa Blanca ima nekoliko predivnih gradova koje možete posjetiti dok ste na odmoru poput: Torrevieja, Calpe, Benisssa, Jávea i mnogi drugi. Rezervirajte još danas predivne kuće za odmor diljem cijele obale Costa Blanca koje vam Novasol nudi i uživajte u nezaboravnom odmoru.

Španjolska je idealan izbor za ljetovanje, pogotovo zbog pogode mediteranske klime. Costa Blanca je prepuna odličnih barova, restorana i nudi bezbroj zabavnih sadržaja za djecu. Ujedno tu se često održavaju razni festivali koji uključuju degustaciju odličnih vina, lokalne gastronomije, te razne programa španjolske tradicionalne glazbe. Rezervirajte još danas svoj idealan smještaj na obali Costa Blanca i provedite nezaboravne trenutke u Španjolskoj. Costa Blanca je poznata turistička destinacija koju svake godine sve više i više turista posjećuje. Uvjerite se i zašto!